NU TIJDELIJK 10% KORTING, GEBRUIK CODE PARFUM10

Burberry Brit Rhythm

1 artikel
Burberry
Brit Rhythm
Eau de toilette
Vanaf
108,95

Burberry presenteert Burberry Brit Rhythm for Women, ontworpen door Nathalie Cetto en Antoine Maisondieu. De nieuwe geuren introduceren aromatische en verse Engels lavendel uit Kent dat een belangrijke rol speelt in de samenstelling, terwijl de sinaasappel en iris een dosis sensualiteit toevoegt.

Dit is de eerste geur van Burberry, dat lavendel als belangrijkste extract gebruikt. Engelse lavendel is veel aromatischer dan de Franse lavendel en is in deze samenstelling dan ook meer prominent aanwezig. De wens van de parfumeur was om typische Engelse ingrediënten te gebruiken. Ze voegt eraan toe dat het nieuwe Burberry parfum een fundamentele paradox bezit. De geur van pioen maakt het een jeugdig en is iets lichter.

Topnoten van de nieuwe geur bevat Engelse lavendel, roze peper en neroli en nemen ons mee naar het hart van lis absolute, framboos bladeren en oranjebloesem gecombineerd met de speciaal gepatenteerde molecule van het huis van Givaudan genaamd Petralia. De basis bevat vetiver, muskus en hout. De geur wordt op 28 januari 2014 op de markt verwacht en zal beschikbaar zijn in alle officiële Burberry winkels. 

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk