Katy Perry

2 artikelen
Katy Perry
Purr
Eau de parfum
Vanaf
35,95
Katy Perry
Mad Potion
Eau de parfum
Vanaf
23,95

Onze collectie Katy Perry parfum bestaat uit:

De Amerikaanse zanger, songwriter en actrice Katy Perry werd geboren in 1984, en groeide op in de wereld van de gospel muziek, zoals haar ouders ook deden. Tijdens haar eerste jaar van de middelbare school begon Perry haar muzikale carrière en lanceerde zij een album dat niet aansloeg, en flopte. Een tweede album werd nooit uitgebracht en het was pas in 2008 dat Perry succes vond met haar muziek. In 2010 lanceerde Katy Perry haar derde studioalbum, die de Billboard 200 chart bereikte en 5 van haar singles bereikte een nummer 1 notering.

Varend op het succes van haar laatste album en het benutten van de kracht van beroemdheid koos Katy Perry ervoor om haar eerste parfum te lanceren in 2010. In samenwerking met Gigantic Parfums bracht Katy Perry haar parfum Purr uit, als eerbetoon aan haar liefde voor katten.

Katy perry was actief betrokken bij de ontwikkeling van het parfum. Ze geeft zelf aan dat het parfum de essentie van Katy Perry is, maar dan in een fles. De vloeistof wordt geleverd in een paarse kat vormige fles.

Purr is een fruitige geur die kracht haalt uit een bloemen boeket op basis van een romige muskus basis. Katy Perry's Purr was een best verkopende parfum gedurende de eerste 9 weken. Gezien het succes van haar eerste parfum, werd een tweede parfum uitgebracht door Katy Perry in 2011.

De tweede geur van gaat onder de naam Meow, en is zoeter met meer bloemige noten, maar rust nog steeds op een muskusachtige basis. Net als Purr, wordt Meow gepresenteerd in een kat vormige fles, maar dit keer in een ondoorzichtige, lichtroze variant.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk