100 Bon Nagaranga & Santal Citronne

1 artikel
100 Bon
Nagaranga & Santal Citronne
Eau de parfum
Vanaf
42,95

100 Bon Nagaranga & Santal Citronné is een verfrissende geur die de essentie van de puurheid en eenvoud van de natuur weergeeft. Dit eco-bewuste eau de parfum maakt deel uit van de innovatieve 100 Bon lijn, die bekend staat om zijn inzet voor duurzame, natuurlijke ingrediënten en navulbare flacons.

De geur opent met de pittige en levendige noten van nagaranga, een exotische citrusvrucht die bekend staat om zijn intense frisheid. Deze levendige topnoot zorgt voor een sprankelende introductie die zowel opwekkend als stimulerend is. Na de citrusuitbarsting onthult het hart van de geur een subtiel maar duidelijk contrast met romige sandelhout. Deze combinatie van heldere citrus en zacht sandelhout creëert een meeslepende en harmonieuze mix die zowel aards als puur is.

Terwijl de geur zich ontvouwt, nestelt het zich in een warme basis waar het romige sandelhout wordt geaccentueerd door lichte, citrusachtige ondertonen, wat zorgt voor een langdurige en serene finish die zowel kalmerend als verfrissend is.

100 Bon Nagaranga & Santal Citronné wordt gepresenteerd in een eenvoudige maar elegante glazen fles die de toewijding van het merk aan milieuverantwoordelijkheid weerspiegelt en is niet zomaar een geur maar een statement van eco-luxe. Het is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, frisse geur die een minimalistische en milieubewuste levensstijl belichaamt.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk