Adidas Moves Him

1 artikel
Adidas
Moves Him
Eau de toilette
Vanaf
31,95

Adidas Moves Him is een dynamische geur, ontworpen voor de actieve man die elke uitdaging met vertrouwen aangaat. Deze eau de toilette is een viering van energie en vitaliteit, perfect geschikt voor wie altijd in beweging is.

Vanaf het moment dat de geur de huid raakt, straalt hij een gevoel van frisheid en kracht uit. Het begint met een frisse, zuivere uitbarsting van citrus, die zich naadloos mengt met koele, groene kruidnoten die de essentie van frisheid en jeugdig enthousiasme in de buitenlucht vastleggen. Deze verkwikkende start is perfect geschikt voor een energieke levensstijl.

De geur gaat vervolgens over in een subtiele, maar kenmerkende mix van kruidige en zoete elementen, die hinten naar avontuur en veerkracht. Deze combinatie is zowel verfrissend als robuust, en weerspiegelt de geest van mensen die meedogenloos zijn in hun achtervolgingen.

De basis van de geur rondt de ervaring af met een vleugje warmte en diepte met houtachtige noten, waardoor de geur een mannelijke finish krijgt die zowel blijvend als inspirerend is. Het is een herinnering aan de vaste kracht en blijvende geest van mensen die altijd in beweging zijn.

Adidas Moves Him zit in een slanke, sportieve fles die de beweeglijkheid en stijl van de drager weerspiegelt. Het is meer dan alleen een geur, het is een oproep tot actie, een motief om in beweging te komen en een constante metgezel op de reis naar prestaties.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk