Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Afnan Edict Ouddiction

1 artikel
Afnan
Edict Ouddiction
Eau de parfum
Vanaf
59,04

Afnan Edict Ouddiction is een gedurfde en luxueuze geur die de essentie van pure verwennerij en exotische allure weergeeft. Dit eau de parfum is gemaakt voor de avontuurlijke ziel die houdt van unieke geuren en de kunst van olfactorisch onderscheid.

Het parfum opent met een bedwelmende fusie van rijke oud, die de zintuigen omhult in een decadent aroma dat zowel mysterieus als betoverend is. Deze krachtige start wordt aangevuld door een onderstroom van warme specerijen, die complexiteit en een onweerstaanbaar verleidelijk randje aan de eerste ervaring toevoegt.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, weeft het een subtiel maar fascinerend verhaal van elegantie en kracht. De combinatie van zeldzame houtsoorten en het zachte, sensuele gefluister van amber creëert een diepe, slepende aanwezigheid die zowel oud als verfrissend modern aanvoelt.

De basis van de geur zorgt voor een zachte en troostende finish, waar zachte vleugjes vanille samensmelten met muskusachtige ondertonen om een kalmerend maar diepgaand slotwoord te geven. Deze melange zorgt voor een blijvende indruk en laat een spoor van intrige en verfijning achter.

Afnan Edict Ouddiction zit in een opvallend ontworpen flacon die de weelde en diepte van de geur weerspiegelt, en is een waar bewijs van luxe en exotische pracht, waardoor het een essentiële keuze is voor wie zich met zelfvertrouwen en stijl wil onderscheiden.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk