Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Afnan Tobacco Rush

1 artikel
Afnan
Tobacco Rush
Eau de parfum
Vanaf
58,00

Afnan Tobacco Rush is een verfijnde en intens aromatische geur. Dit eau de parfum is ontworpen voor de persoon die de fijnere dingen in het leven waardeert en straalt een gevoel van klassieke elegantie uit met een modern tintje.

De geur opent met het rijke, omhullende aroma van tabak en zet vanaf het eerste moment een luxueuze en geruststellende toon. Deze gedurfde introductie wordt versterkt door een warme mix van specerijen, waardoor een betoverende en onweerstaanbare allure ontstaat die zowel uitnodigend als dwingend is.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, integreert hij naadloos een vleugje zoetheid en een vleugje romige zachtheid, waardoor complexiteit en diepte worden toegevoegd aan de robuuste tabaksbasis. Deze tussenlaag verrijkt de aanvankelijke warmte, waardoor de geur steeds geraffineerder en aanlokkelijker wordt.

Tobacco Rush rondt de reis af met een gladde en langdurige afwerking, waarbij de diepe en resonerende basisnoten ervoor zorgen dat de rijkdom een blijvende aantrekkingskracht heeft. Deze laatste indruk laat een gedenkwaardig spoor achter dat zowel gedistingeerd als tijdloos is.

Gepresenteerd in een elegant ontworpen flacon die de diepte en rijkdom van de geur weerspiegelt, is Afnan Tobacco Rush meer dan een geur - het is een uitdrukking van luxe en stijl, ideaal voor diegenen die een gedurfd statement willen maken in elk aspect van hun leven.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk