Arabiyat Prestige Attar Al Youm

1 artikel
Arabiyat Prestige
Attar Al Youm
Eau de parfum
Vanaf
46,95

Arabiyat Prestige Attar Al Youm is een verfijnde en tijdloze geur die de essentie van elegantie en traditie weergeeft. Dit eau de parfum is ontworpen voor mensen die houden van een verfijnde en fascinerende geur, die een luxueuze en gedenkwaardige geurervaring biedt.

Het parfum opent met het heldere en verfrissende aroma van citrusvruchten, die de zintuigen onmiddellijk prikkelen met hun pittige en verkwikkende karakter. Deze levendige introductie wordt prachtig aangevuld door de subtiele zoetheid van mandarijn, waardoor een uitnodigende en energieke start ontstaat die de toon zet voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een harmonieuze mix van bloemige en houtachtige noten. De delicate essentie van jasmijn combineert naadloos met de warme, exotische rijkdom van oud en vormt een geraffineerde middenlaag die zowel elegantie als diepte uitstraalt. Deze mix wordt verder versterkt door de romige toets van sandelhout, die een laag van verfijning en complexiteit aan de compositie toevoegt.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de warmte van amber samensmelt met de fluweelzachte zoetheid van vanille en de zachte, aardse aanwezigheid van muskus. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van verfijning en comfort, zodat de geur de hele dag boeiend en betoverend blijft.

Arabiyat Prestige Attar Al Youm zit in een prachtig ontworpen flacon die de tijdloze en luxueuze aard van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van verfijnde schoonheid en traditie. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een parfum dat elegantie en verfijning uitstraalt, en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk