Arabiyat Prestige Roses Vanilla

1 artikel
Arabiyat Prestige
Roses Vanilla
Eau de parfum
Vanaf
63,95

Arabiyat Prestige Roses Vanilla is een fascinerende en luxueuze geur die de tijdloze schoonheid van rozen harmonieus combineert met de romige zoetheid van vanille. Dit eau de parfum is ontworpen voor wie op zoek is naar een romantische en verfijnde geur, die een rijke en betoverende olfactorische ervaring biedt.

De geur opent met het bedwelmende aroma van vers gebloeide rozen, die de zintuigen onmiddellijk omhullen met hun weelderige en fluweelachtige bloemblaadjes. Deze romantische introductie wordt prachtig aangevuld met de subtiele zoetheid van rode bessen, waardoor een uitnodigende en betoverende start ontstaat die de toon zet voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een luxueuze mix van bloemige en gourmandnoten. De delicate essentie van jasmijn vermengt zich met de romige rijkdom van vanille en vormt een harmonieuze middenlaag die zowel elegantie als warmte uitstraalt. Deze melange wordt verder versterkt door de zachte, poederige toets van viooltjes, die een laagje verfijning aan de compositie toevoegt.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de warmte van amber naadloos samensmelt met de zoete, balsamico tonen van muskus en de zachte, houtachtige aanwezigheid van sandelhout. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van verfijning en comfort, zodat de geur de hele dag boeiend en verrukkelijk blijft.

Arabiyat Prestige Roses Vanilla zit in een prachtig ontworpen flacon die de luxueuze en romantische aard van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van tijdloze schoonheid en verfijnde elegantie. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een parfum dat romantiek en verfijning uitstraalt, en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk