Aramis

7 artikelen
Aramis
Devin
Eau de toilette·Eau de cologne
Vanaf
62,95
Aramis
Classic
Eau de toilette
Vanaf
32,95
Aramis
Gentleman
Eau de toilette
Vanaf
83,95
Aramis
New West
Eau de toilette
Vanaf
61,95
Aramis
Classic
Aftershave
Vanaf
85,95
Aramis
Tuscany
Eau de toilette
Vanaf
80,95
Aramis
900
Eau de cologne
Vanaf
49,95

Onze collectie Aramis parfum bestaat uit:

Aramis is een onderdeel van Estee Lauder, dat werd gelanceerd in 1964 om zich specifiek te richten op geuren en verzorgingsproducten voor mannen. Het merk is vernoemd naar een personage in de Alexandre Dumas klassieker, De Drie Musketiers.

Het eerste Aramis mannen parfum werd gelijktijdig gelanceerd en was bedoeld voor de man die van klassieke en sterke geuren houdt. Aramis 900 en Aramis Devin waren ook bedoeld voor deze doelgroep, en het was pas in het midden van de jaren 1980 dat het merk geuren begon te produceren voor een jongere doelgroep. Hoewel hun New West lijn succesvol was is het merk nog steeds populair bij de oudere doelgroep.

In de komende jaren bleef Aramis nieuwe eau de colognes en parfums uitbrengen, zoals Toscane en Havana. In 1995 vond Aramis succes in een geur die het ontwierp voor Tommy Hilfiger: Tommy Man van Tommy Hilfiger - die de best verkopende mannen parfum van dat jaar werd . Tommy Girl and Freedom waren ook hits van Aramis.

Welke Aramis Parfums zijn tot op de dag van vandaag het populairst?

Aramis heeft zijn sporen verdiend als leider in het maken van fijne parfums en verzorgingsproducten. Twee favorieten die de tand des tijds hebben doorstaan, zijn:

Aramis 900 Herbal (1973): Een uitbarsting van citrustonen begint deze verkwikkende geur die zich ontvouwt met een hart van liswortel, roos, jasmijn en lelietje-van-dalen. De subtiele en duurzame drydown van amber, sandelhout, patchouli, civet en vetiver zorgt ervoor dat mannen terugkomen voor meer.

Toscane (1984): Kruidig, pittig en fris, de houtachtige basis van deze geur combineert meesterlijk met een citrus- en kruidenstart. Aromatisch en onweerstaanbaar, het is een ideale lentegeur. Complex en mysterieus, het heeft een uitgebalanceerde mix van limoen, citroen, bergamot, lavendel, geranium, munt, kaneelbladeren, oregano, patchouli, eikenmos en sandelhout.

Als je een Aramis-geur kiest, weet je dat je er een krijgt die decadent, gewaagd en uitnodigend is. De parfums van het merk hebben doorgaans een lange levensduur en een sterke sillage.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk