Armaf Art D' Amour

1 artikel
Armaf
Art D' Amour
Eau de parfum
Vanaf
38,95

Armaf Art D'Amour is een fascinerende en elegante geur die de kunst van liefde en romantiek viert. Dit eau de parfum is ontworpen voor mensen die houden van een verfijnde en betoverende geur, die een onvergetelijke en luxueuze olfactorische ervaring biedt.

Het parfum opent met de delicate en verfrissende noten van bergamot en groene appel, die onmiddellijk de zintuigen prikkelen met hun frisse en verkwikkende karakter. Deze heldere introductie wordt prachtig uitgebalanceerd door de subtiele zoetheid van zwarte bes, waardoor een uitnodigende en energieke start ontstaat die de toon zet voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een weelderige mix van bloemige en fruitige noten. De weelderige essentie van roos mengt zich met de romige rijkdom van jasmijn en de levendige zoetheid van perzik, en vormt een harmonieuze middenlaag die zowel elegantie als warmte uitstraalt. Deze melange wordt verder verrijkt door de delicate toets van lelietjes-van-dalen, die een laagje verfijning toevoegen aan de compositie.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de warmte van amber samensmelt met de zachte, houtachtige tonen van cederhout en de fluweelzachte zoetheid van vanille. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van verfijning en comfort, zodat de geur de hele dag boeiend en verrukkelijk blijft.

Armaf Art D'Amour zit in een prachtig ontworpen flacon die de elegantie en romantische aard van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van tijdloze schoonheid en verfijnde charme. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een parfum dat romantiek en verfijning uitstraalt en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk