Berdoues Assam Of India

1 artikel
Berdoues
Assam Of India
Eau de parfum
Vanaf
82,95

Berdoues Assam Of India vangt de serene en groene essentie van theetuinen in Assam, waar het rijke aroma van theebladeren de lucht doordringt. Deze geur maakt deel uit van de Grand Crus-collectie van Berdoues, die bekend staat om het vervoeren van de drager naar betoverende locaties over de hele wereld door middel van uniek samengestelde geuren.

De geur begint met de frisse en verfrissende geur van citrusvruchten, met name de schil van citroen, die een levendige en sprankelende ouverture introduceert. Deze citrusuitbarsting is niet alleen opwekkend, maar doet ook denken aan de bedauwde frisheid van theeblaadjes in de vroege ochtend, gedrenkt in het eerste licht van de dag.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult de middennoot een kern van Assam-thee. Dit ingrediënt, dat bekend staat om zijn zachte, moutige en verkwikkende eigenschappen, is het hart en de ziel van de geur. Het geeft de geur een diep, rijk aroma dat zowel troostend als opbeurend is en het stille plezier van een warm kopje thee weerspiegelt.

De basis van het parfum wordt verankerd door de zachte en subtiele warmte van sandelhout. Deze houtachtige noot vult de thee prachtig aan en voegt een romige, bijna melkachtige zachtheid toe die de geur afrondt, met een aanhoudende finish die zowel luxueus als rustgevend is.

Berdoues Assam Of India werd in 2015 uitgebracht in een flacon die de eenvoud en elegantie van de inhoud weerspiegelt. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een geur die een moment van rust en verjonging biedt, dat doet denken aan een vredige ochtendwandeling door de weelderige, groene theeplantages van Assam. Deze geur, die perfect is om dagelijks te dragen, biedt een serene maar opwekkende geurbeleving die zowel gedenkwaardig als uniek is.


Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk