Betsey Johnson

4 artikelen
Betsey Johnson
Betsey Johnson
Eau de parfum
Vanaf
33,95
Betsey Johnson
Betseyfied
Eau de parfum
Vanaf
38,95
Betsey Johnson
Betsey Johnson
Geschenkset
Vanaf
32,95
Betsey Johnson
Betsey Johnson
Body lotion
Vanaf
47,95

Onze collectie Betsey Johnson parfum bestaat uit:

Betsey Johnson is een gevierde Amerikaanse modeontwerpster die bekend staat om haar uitbundige, flamboyante en over-the-top ontwerpen die een pittige en oneerbiedige stijl belichamen. Sinds de jaren 1960 heeft Betsey Johnson naam gemaakt in de mode-industrie met haar levendige, eclectische en grillige creaties, vaak geïnspireerd door de dans- en kunstscène van New York City. Haar merk gaat verder dan kleding en omvat accessoires, sieraden en een heerlijke reeks geuren die haar unieke esthetiek en speelse gevoel voor mode weerspiegelen.

Populaire parfums van Betsey Johnson

Op het gebied van parfums werd Betsey Johnsons kenmerkende Betsey Johnson eau de parfum gelanceerd en dit werd al snel een favoriet onder degenen die houden van levendige, fruitig-bloemige geuren. Dit parfum opent met een levendige samenstelling van grapefruit, peer en zwarte bes, die leidt naar een hart van bruisende bloemen, waaronder zoete fresia en weelderige rode appel, dit alles afgerond met een warme, romige basis van praline en muskus. Dit parfum weerspiegelt Betsey's vrolijke en vrouwelijke stijl, waardoor het perfect is voor mensen die houden van een geur die zowel speels als betoverend is.

Een andere populaire geur in haar collectie is Betsey Johnson Betseyfied, die de traditie van levendige en grillige aroma's voortzet. Deze geur is een levendige mix van citrus- en bloemige noten, die een verkwikkende en vrolijke geurbeleving creëren. Met haar gedurfde combinatie van sappig fruit en zwoele amber belichaamt Betseyfied de gedurfde en vrijgevochten essentie van Betsey Johnsons ontwerpfilosofie, waardoor het ideaal is voor diegenen die een gedurfde en expressieve levensstijl omarmen.

De geuren van Betsey Johnson zijn, net als haar modecollecties, ontworpen voor mensen die niet bang zijn om op te vallen en hun persoonlijkheid uit te drukken door middel van levendige en gedurfde keuzes. Elke geur biedt een duidelijke mix van charme, eigenaardigheid en vreugde, perfect voor de moderne vrouw die mode en geur waardeert als een vorm van persoonlijke expressie en feest.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk