Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Bob Mackie

6 artikelen
Bob Mackie
Mackie Homme
Geschenkset
Vanaf
35,95
Bob Mackie
Mackie
Eau de toilette
Vanaf
33,95
Bob Mackie
Mackie
Geschenkset
Vanaf
36,95
Bob Mackie
Iridescence
Eau de parfum
Vanaf
27,95
Bob Mackie
Mackie Homme
Eau de toilette
Vanaf
34,95
Bob Mackie
Rosy
Eau de toilette
Vanaf
26,95

Bob Mackie is beroemd om zijn mode, woondecoratie en entertainment carrière. Zijn ontwerp omvat een sportswear collectie, parfum, Barbie poppen, bagagemode, woninginrichting en ingelijste mode en kostuums.

Bob Mackie groeide op in Zuid-Californië en werd al vroeg zeer geïnteresseerd in Hollywood glamour. Hij begon de bouw van zijn carrière als assistent van veel top designers, en later als zelfstandig ontwerper. Hij ontwierp voor sterren als Fred Astaire, Mitzi Gaynor, Dinah Shore en Diana Ross en The Supremes.

In 1967 begon Mackie met het ontwerpen van kostuums voor de Carol Burnett Show en deze samenwerking is doorgegaan tot vandaag de dag. Hij werd opgemerkt door vele kunstenaars , waaronder Cher, die Mackie vroeg om haar kostuums voor Sonny en Cher Comedy Hour te ontwerpen. Hij creëerde ook tal van fantastische kostuums voor haar optredens en tours .

Mackie genoot tevens een indrukwekkende tv-carrière, en heeft tot nu toe 31 Emmy Award nominaties en negen Emmy Awards ontvangen. De bekroning kwam in 2002 met zijn inductie in de Televisie Academie Hall of Fame - de enige kostuum ontwerper in de Hall of Fame. Hij behaalde veel succes in de filmwereld, en ontving zelfs Oscar nominaties voor kostuumontwerp in Lady Sings the Blues ( Diana Ross ), Funny Lady ( Barbra Streisand ) en Pennies from Heaven ( Steve Martin en Bernadette Peters ).

In 1982 betrad hij de wereld van de prêt-à - porter collecties met zijn eerste collectie dat zeer goed werd ontvangen. Hij breidde zijn assortiment van producten uit met zijn eigen parfum genaamd Mackie.

In 1998 begon hij met woninginrichting - hij gaf zijn klanten een gevoel van stijl, luxe en elegantie in hun eigen huis.

In mei 2011 ontving Mackie de Design Legend Award van de Otis College of Art and Design, evenals een eredoctoraat van de school. Een andere belangrijke prijs is de tdf / Irene Sharaff Lifetime Achievement Award voor zijn theatrale kostuum carrière, die in 2008 ontving.

In 1999 werd de Bob Mackie Retrospective opgezet in het Museum van het Fashion Institute of Technology ( FIT) om Mackie 's bijdragen aan mode-en kostuumontwerp te presenteren. De tentoonstelling omvatte meer dan 125 spectaculaire creaties , evenals schetsen, foto's, video's en efemere chroniqueur van zijn buitengewone carrière.

Bob Mackie heeft 5 parfums uitgebracht. Het eerste parfum werd uitgebracht in 1991.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk