Pak nu 15% korting mee met code PARFUM15

Bond No. 9 Fidi

1 artikel
Bond No. 9
Fidi
Eau de parfum
Vanaf
289,95

Kronkelende geplaveide straten in de schaduw van torenhoge wolkenkrabbers en grote oude banken, een bruisend nachtleven, uitzicht op het water; Het financiële district - bijgenaamd FiDi, een wijk dat in transformatie is en het beste van oud en nieuw New York weerspiegelt. Een ontembare spirit en bereidheid om alles opnieuw uit te vinden, nieuw leven in te blazen en opnieuw op te bouwen. De thuisbasis van een nieuwe generatie ambitieuze jonge New Yorkers. 

Waar de Hudson en de East River samenkomen, vindt u de New York Stock Exchange en het stadhuis, South Street Seaport en Fulton Market en het herbouwde One World Trade Center. Het is de locatie van revolutionaire oorlogsgevechten, de eerste inhuldiging van president George Washington en de laatste rustplaats van Alexander Hamilton in de Trinity Church. Het blijft dé financiële hub van de stad, maar na middernacht en in het weekend voelt het meer als een geheime enclave, transformerend in een bestemming voor ontdekking en plezier, bezaaid met stijlvolle cocktailbars, restaurants en parken. 

Om FiDi's veelzijdige levendigheid vast te leggen koos Bond parfumeur Harry Frémont. Met FiDi, de laatste geur die de legendarische parfumeur maakte voordat hij met pensioen ging, maakte Frémont een magnetische, stoutmoedige geur op maat gemaakt voor een extraverte, zelfverzekerde, moderne man. 

Het is heel origineel - we hebben nog nooit zoiets gedaan, zegt Rahmé. Peperachtige toptonen tegen citrusachtige bergamot en mandarijn combineren frisheid en kruidigheid. Middentonen van aromatische nootmuskaat in combiantie met waterige lotusbloem voegen balans en pit toe. Het is verankerd met tonen van pittige tonkaboon, sensueel barnsteen, cederhout en muskus voor een blijvende kracht. Het resultaat: kruidig en vol persoonlijkheid.

FiDi werd uitgebracht in 2019

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk