Brosseau

6 artikelen
Brosseau
Ombre Rose
Body cream
Vanaf
42,06
Brosseau
Ombre Rose
Body lotion
Vanaf
42,06
Brosseau
Ombre Rose
Eau de parfum
Vanaf
52,16
Brosseau
Ombre Rose
Eau de toilette
Vanaf
31,40
Brosseau
Ombre Rose
Eau de cologne
Vanaf
37,01
Brosseau
Fruit De Bois
Eau de toilette
Vanaf
58,95

Onze collectie Brosseau parfum bestaat uit:

Jean Charles Brosseau is een mode- ontwerper uit Parijs. Hij richtte zijn eigen parfum merk op, op de jonge leeftijd van 25, na het succesvol afstuderen aan een mode- school in Parijs in 1955.

Het was 1970 toen hij een boetiek opende op het Place des Victoires. In 1978 deed hij zijn eerste pogingen om parfum te creëren. Hij mengde muskusachtige notities, vanille, heliotroop en palissander, die bestemd waren om zich te binden en een geurige basis moesten neerzretten. Dit parfum, dat uiteindelijk werd gelanceerd in 1981, is de beroemde Ombre Rose. Ombre Rose werd onthuld in het prestigieuze warenhuis Bergdorf Goodman en werd meteen een hit voordat het een bestseller over de hele wereld werd.

Ombre Rose L' originele bezit notities van aldehyden, perzik, Braziliaans rozenhout, geranium, sandelhout, lis wortel, vetiver, ylang - ylang, lelietje- van-dalen, ceder, roos, honing, iris, tonkaboon, kaneel, muskus, vanille en heliotroop.

1987 was het jaar waarin de opvolger op de bestseller Ombre Rose werd gepresenteerd. Fleurs d' Ombre Ombre Bleu, samengesteld uit anjer, oranje bloesem, lelietje- van-dalen, honing, lelie, gedroogde vruchten, meidoorn, Egyptische jasmijn, amber, muskus, benzoë, vanille en ceder. Dit parfum werd gelanceerd als een limited edition. Ombre D'Or was het derde parfum van Jean Charles Brosseau.

Meer dan 10 jaar was het stil rond Brosseau en parfum, tot het jaar 2005 toen een aantal parfums in de schappen belande, waaronder: Atlas Ceder, een complexe geur voor mannen met bloemen, houtachtige en muskusachtige akkoorden Verscheidene andere geuren voor vrouwen en mannen zijn gepresenteerd sinds .

Ontwerper Jean Charles Brosseau heeft 14 parfums uitgebracht. De parfum van Jean Charles Brosseau werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Thomas Fontaine , Pierre Bourdon , Martin PALLIX , Nathalie Lorson en Francoise Caron .

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk