Calvin Klein Ck One Summer Daze

1 artikel
Calvin Klein
Ck One Summer Daze
Eau de toilette
Vanaf
46,95

Calvin Klein CK One Summer Daze is een opwindende geur die de essentie van de zomer vat met zijn levendige en verfrissende noten. Deze limited edition geur werd gelanceerd in 2021 en is een kleurrijke viering van de spontane geest en relaxte vibe van het seizoen, perfect voor die zwoele, eindeloze dagen.

De geur opent met een levendig vleugje citrus van citroen en mandarijn, die de lucht doordrenken met een uitbarsting van levendigheid die zowel energiek als uitnodigend is. Dit citrusduo brengt een sprankelende frisheid die doet denken aan zonovergoten dagen in de buitenlucht en zet meteen vanaf het begin een vrolijke en luchtige toon.

Overgaand in het hart introduceert CK One Summer Daze een heerlijke mix van watermeloen en guave. De watermeloen voegt een waterige, zoete sappigheid toe die de eerste citrusuitbarsting versterkt, terwijl de guave een tropische flair toevoegt en diepte en een vleugje exotisme aan het hart geeft. Deze fruitige combinatie roept de speelse en zorgeloze dagen van de zomer op en creëert een hart dat zowel heerlijk als opbeurend is.

De basis van de geur wordt een rustgevende mix van kokosmelk en ceder. De kokosmelk omhult de lichtere, fruitige noten met zijn romige rijkdom en brengt een kalmerende tropische warmte in de geur, terwijl de ceder een subtiele houtachtige ondertoon toevoegt die de geur een aardse finish geeft. Deze combinatie zorgt voor een zachte en langdurige dry-down, perfect voor blijvende zomerherinneringen.

Gepresenteerd in een heldere en speelse flacon die de leuke en jeugdige essentie van de geur weerspiegelt, is Calvin Klein CK One Summer Daze meer dan alleen een parfum - het is een uitbarsting van de zomer in een flacon. Deze geur is ideaal voor iedereen die de geest van de zomer met zich mee wil dragen en is perfect om dagelijks te dragen, vooral tijdens de warmere maanden, waardoor het een verfrissende aanvulling is op elke geurcollectie.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk