Celine Dion

1 artikel
Celine Dion
Chic
Eau de toilette
Vanaf
30,95

Onze collectie Celine Dion parfum bestaat uit:

Celine Dion is een internationale popster en komt oorspronkelijk uit Canada. Dion heeft veel prijzen gewonnen, waaronder Grammy Awards in de Verenigde Staten, Juno en Felix Awards in Canada, en de World Music Awards in Europa. Dion's carrière begon op de prille leeftijd van 12 jaar en ze is uitgegroeid van een kind ster tot een internationale volwassen popster voor de ogen van de wereld.

Dion werd geboren in het kleine stadje van Charlemagne, in Montreal, Quebec, Canada), en was de jongste van 14 kinderen. Beide ouders waren muzikanten en muziek was belangrijk voor de familie.

Haar ouders werken in een kleine club en de hele familie entertainde de lokale bevolking in het weekend. Dion's carrière als entertainer begon op de jonge leeftijd van vijf.

Celine Dion tekende in 2003 een verbintenis met Coty Inc om in samenwerking met het bedrijf parfum te produceren, waarvan elk parfum een bepaalde periode in de carrière van Celine Dion's zou symboliseren. Haar eerste parfum genaamd Celine, werd uitgebracht op 25 maart 2003. Op dezelfde dag starte Celine Dion haar show in Caesars Palace en bracht zij haar album One Heart uit.

Haar eerste parfum heeft verschillende prijzen gewonnen en baande de weg vrij voor het volgende jaar waarin zij meer geuren lanceerde, waarvan vele ook in de prijzen vielen
.
Enkele van de populaire vrouwen parfums van Celine Dion zijn de verfijnde en vrolijke Celine Dion Belong, het vrouwelijke en warme Enchanting, de warme en spannende Celine DionNotes, en de inspirerende en verleidelijke Celine Dion Sensational.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk