€5 SHOPTEGOED MET KORTINGSCODE: MEI

Chantal Thomass

3 artikelen
Chantal Thomass
Chantal Thomass
Eau de parfum
Vanaf
51,95
Chantal Thomass
Gold
Eau de parfum
Vanaf
44,95
Chantal Thomass
Osez Moi
Eau de parfum
Vanaf
40,95

Onze collectie Chantal Thomass parfum bestaat uit:

Het merk Chantal Thomass werd opgericht door Chantal in 1975 te Parijs. Chantal Thomass, een modeontwerpster geboren in Parijs, lanceerde haar eerste prêt- à-porter collectie in 1960. Ze brak met de traditie door het gebruik van zeer ongebruikelijke materialen in haar creaties.

Haar bohemien gevoel voor stijl trok een groot aantal iconen van die tijd aan, met inbegrip van Brigette Bardot. Met de oprichting van haar eigen modehuis gericht op lingerie begon Chantal Thomass een ware revolutie in vrouwen ondergoed. Ze ontwierp lingerie om de lichamen van vrouwen te verhullen en onthullen met kant en fijne, transparante stoffen. Haar stijl was karakteristiek, gewaagd en gedurfd en ze wilde de seksualiteit van de vrouw ondersteunen. Ze bood een beetje luxe voor vrouwen door het aanbieden van haar verleidelijke , sensuele en mooie lingerie.

De eerste boetiek van het merk werd geopend en de eerste modeshow werd georganiseerd in 1976. Chantal Thomass opende haar deuren bij Galeries Lafayette in Parijs. Het merk, gespecialiseerd in lingerie en kousen, verbrede het aanbod in de jaren '80 met producten als tapijten, meubels en briefpapier. In 1998 werd het merk gekocht door Sara Lee / Dim.

In 2002 kwam het eerste Chantal Thomass parfum op de markt

Het eerste Chantal THomass parfum werd gelanceerd in maart 2002 en werd vernoemd naar het merk - Chantal Thomass Eau de parfum. Een nieuwe mijlpaal voor het bedrijf was de lancering van een cosmetica lijn in samenwerking met Nivea in 2009.

Producten van het merk Chantal Thomass kunnen in 18 landen over de hele wereld worden verkregen, en collecties worden gepresenteerd in modeshows en boetieks. De producten brengen een vleugje glamour en luxe voor elke vrouw.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk