Christina Aguilera

5 artikelen
Christina Aguilera
By Night
Eau de parfum
Vanaf
45,95
Christina Aguilera
Unforgettable
Eau de parfum
Vanaf
53,95
Christina Aguilera
Red Sin
Eau de parfum
Vanaf
50,95
Christina Aguilera
Glam X
Eau de parfum
Vanaf
33,95
Christina Aguilera
Woman
Eau de parfum
Vanaf
36,95

Onze collectie Christina Aguilera parfum bestaat uit:

Christina Aguilera is een Amerikaanse popster en actrice die begon op de Disney televisiezender-serie, Mickey Mouse Club, samen met Britney Spears, Justin Timberlake en Ryan Gosling. Christina Aquilera werd geboren in 1990 en onthulde haar opmerkelijke zangstem al op jonge leeftijd. Na haar verschijningen op Mickey Mouse Club kreeg Aguilera haar start in de opname-industrie door het zingen van Reflection, het themalied van de film Mulan uit 1998.

Het debuut solo album van Christina Aguilera werd uitgebracht in 1999 en was aanleiding tot drie nummer en één singles. Het album verkocht meer dan 17 miljoen exemplaren wereldwijd . Aguilera werd genomineerd voor een Grammy voor Best Female Pop Vocal en won de Grammy voor Best New Artist.

Haar debuutalbum werd gevolgd door haar debuut Spaanstalige album, Mi Reflejo, en een kerst album in 2000. Ze won een Latin Grammy Award en werd uitgeroepen tot de best verkopende artiest van 2000. Haar volgende album, 2002's Stripped bleek een meer volwassen beeld en geluid voor Aguilera. Ze ontmoette haar toekomstige echtgenoot, Jordan Bratman, datzelfde jaar, en het paar jaar later trouwden in 2005.

Haar volgende album, Back to Basics volgde in 2006, waarna Aguilera nam de tijd voor haar huwelijk en gezin. Ze beviel van een zoon in 2008. Aguila zesde studioalbum, Bionic, werd uitgebracht in 2010.

Christina Aguilera had kleine rollen uitgevoerd in verschillende films, maar haar debuut als een filmster in 2010 was in de Burlesque. Zij verscheen ook bij de tv-show The Voice.

Christina Aguilera parfums zijn sinds 2007 verkrijgbaar

Designer Christina Aguilera heeft 12 parfums in onze geur basis. De eerste editie is gecreëerd in 2007. De neus die aan de geuren gewerkt heeft is Will Andrews. Christina Aguilera geuren zijn aangeboden in samenwerking met Procter & Gamble.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk