Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Clinique

8 artikelen
Clinique
Calyx
Eau de parfum
Vanaf
88,95
Clinique
Happy Heart
Eau de parfum
Vanaf
36,95
Clinique
Happy for Men
Eau de cologne
Vanaf
33,95
Clinique
Happy
Eau de parfum
Vanaf
38,95
Clinique
Aromatics Elixir
Eau de parfum
Vanaf
38,95
Clinique
Happy for Men
Deodorant
Vanaf
28,95
Clinique
Aromatics In White
Eau de parfum
Vanaf
110,95
Clinique
Aromatics Elixir
Body lotion
Vanaf
49,95

Clinique is één van de grootste leveranciers van duurzame make-up producten, en heeft een prachtige lijn van energieke en elegante parfums uitgebracht voor mannen en vrouwen. Clinique werd in eerste instantie opgericht als cosmetica en huidverzorgings firma. Het succes begon rond 1960, toen Clinique als één van de eerste bedrijven ter wereld een compleet pakket aan verzorginsproducten aanbood. Het doel dat ze toendertijd hadden, om een persoonlijk product te creëren, vinden we terug in hun parfums van vandaag de dag. Iedere geur heeft zijn eigen karakter en uitstraling, net zoals ieder persoon dat heeft. Clinique Parfums staan er om bekend, naast een geweldige geur te bezitten, tevens energie en ontspanning geven aan de drager van hun heerlijke parfums.

Een van de meest populaire Clinique-geuren voor vrouwen is Happy (1997). Dit frisse, prikkelende aroma heeft een mix van bloemige en fruitige tonen. Een andere favoriete geur is Aromatics Elixir (1971). De mannen vinden in de regel Happy for Men (1999) vaak een heerlijk parfum. Deze geur bevat citrustonen vermengd met tonen van cederhout, guaiac-hout en cipres.

Welke Clinique parfums voor dames zijn nu populair?

Clinique-parfums zijn vaak fris en uitnodigend en vieren de vrouwelijkheid met hun zachte bloemige tonen. Enkele van de meest populaire Clinique-aroma's voor vrouwen zijn:

  • Calyx (2013): Dit geurige aroma opent met een verkwikkende mix van fruitige en citrusachtige tonen die plaats maken voor een zacht hart dat bestaat uit delicate bloemige noten. Houtachtige basisnoten brengen de geur in evenwicht en geven het een aardse ondertoon.
  • Happy Heart (2012): Dit is een relatief eenvoudig parfum dat uit drie geurnoten bestaat, wat resulteert in een fris, uitnodigend aroma. Het is een ideale lentegeur met tonen van wit hout, mandarijn en waterhyacint.
Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk