Dsquared2

4 artikelen
Dsquared2
Wood
Eau de toilette
Vanaf
59,95
Dsquared2
Red Wood
Eau de toilette
Vanaf
38,95
Dsquared2
Wood Green
Eau de toilette
Vanaf
64,95
Dsquared2
Wood Homme
Eau de toilette
Vanaf
74,95

DSquared2 is een Italiaans modebedrijf van de Canadese tweeling Dan en Dean Caten. Beide dragen allebei een liefde voor mode met zich mee. In het jaar 1991 besloten ze samen naar Milaan te gaan om daar deze liefde voor mode verder te ontwikkelen. Allebei droomden ze van een eigen collectie. In 1994 komt hun lang gekoesterde wenst uit: de tweeling lanceert hun eigen mannencollectie en in 2003 hun eerste lijn voor vrouwen.

Madonna heeft in haar world drown tour en video clip tell me kleding gebruikt van Dsquared². Dit heeft een zeer grote boost gegeven aan de populariteit van het merk. Terwijl het merk in het begin eerst erg bekend was in de gay scene heeft het designduo Dean en Dan (beide homoseksueel) het merk ook laten aanslaan bij de hetero mannen, de grote massa dus. Dsquared² is nu onderdeel van het kledingbedrijf Diesel.

In 2007 brachten zij het eerste Dsquared parfum uit

In samenwerking met ITF Group lanceerde DSquared2 hun eerste parfum in 2007. Dsquared He Wood is een innovatieve geur met waterige en levende bloemen op een traditionele bosachtige basis, en is een eerbetoon aan hun Canadese roots. Een alder houten frame beschermt de fles. Dsquared She Wood werd geïntroduceerd in 2008, en is wederom een hommage aan de Canadese roots van de ontwerpers.

Andere populaire DSquared2 parfums in de Wood collectie zijn Rocky Mountain, Rocky Mountain Wood en Ocean Wet Wood.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk