Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Elie Saab

9 artikelen
Elie Saab
Le Parfum Elie Saab
Eau de parfum
Vanaf
64,95
Elie Saab
Le Parfum Elie Saab Intense
Eau de parfum
Vanaf
115,95
Elie Saab
Girl Of Now Shine
Eau de parfum
Vanaf
66,95
Elie Saab
Girl Of Now Forever
Eau de parfum
Vanaf
88,95
Elie Saab
Le Parfum Royal Elie Saab
Eau de parfum
Vanaf
63,95
Elie Saab
Le Parfum Essentiel
Eau de parfum
Vanaf
78,95
Elie Saab
Le Parfum Elie Saab Royal
Eau de parfum
Vanaf
104,95

Elie Saab was op jonge leeftijd al actief met het ontwerpen van kleding. Toen Ellie Saab nog met zijn familie in Libië woonde, maakte hij op 9-jarige leeftijd kleding voor zijn zussen en de vrouwen uit zijn buurt kregen interesse in zijn ontwerpen.

In 1981 besloot Elie Saab om naar Parijs te verhuizen om mode te studeren en een jaar later verhuisde hij weer terug naar Beiroet en opende zijn eerste modeatelier. Elie Saab was toen achttien jaar oud. Het modeatelier groeide in korte tijd en de vraag naar zijn ontwerpen nam enorm toe. In 1997 kreeg hij de mogelijkheid om zijn collectie te tonen in Rome en in 1998 kreeg hij de kans om zijn collectie te tonen in Milaan. In 2000 kreeg hij de kans om zijn collectie te tonen bij Chambre Syndicale De La Haute Couture en in 2007 opende hij zijn eerste boetiek in Parijs. Zijn wereldwijde bekendheid heeft hij te danken aan Halle Berry. Zij droeg een jurk van Elie Saab bij de Oscar in 2002.

Elie Saab parfums werd in 2011 voor het eerst op de markt gebracht

Het allereerste parfum van Elie Saab was Le Parfum, ontworpen voor de vrouw die elke keer dat ze een kamer binnenloopt een statement wil maken. Met topnoten van oranjebloesem, hartnoten van jasmijn en patchouli en basisnoten van roos en cederhout, revitaliseert dit frisse aroma de geest en het lichaam van iedereen die het draagt. Dit Elie Saab-parfum is een van de meest populaire en hoog gewaardeerde parfums op onze website, dus als je nieuw bent in de wereld van Elie Saab, raden we je aan hier te beginnen.

Een ander zeer populair Elie Saab parfum is Girl of Now Shine. Het werd uitgebracht in 2018 en belichaamt de luxe en stijl die op de catwalk wordt uitgestraald. Dit zoete aroma bevat topnoten van mandarijn, peer en ananas, hartnoten van ylang-ylang, oranjebloesem, amandel en pistache en basisnoten van vanille, iris en patchouli. Dit is het perfecte parfum om elke dag te dragen, maar je kunt het ook zeker bewaren voor een speciale gelegenheid.

We weten dat je geuren een verhaal vertellen over wie je bent, en we willen je helpen dat verhaal te vertellen tegen een redelijke prijs. We verkopen alleen echte designergeuren op onze website, dus als je bij ons winkelt, kun je winkelen met de zekerheid dat je authentieke producten krijgt.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk