SCOOR TIJDELIJK 10% EXTRA KORTING MET CODE PARFUM10

Elizabeth and James

8 artikelen

De tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen werden bijna direct na hun geboorte beroemdheden, dankzij hun rol in de tv-sitcom Full House. Tegenwoordig vertegenwoordigen ze een merk voor zichzelf en hun boho. De zussen lanceerden in het verleden al verschillende kledingmerken zoals Olsenboye (voor tieners), StyleMint (een T-shirtlijn) en The Row (high fashion), evenals een parfumlijn voor tieners.

Hun nieuwste project is het modemerk genaamd Elizabeth and James, verwijzend naar hun andere broer en zus, dat twee dynamische, tegenstrijdige persoonlijkheden presenteert die zijn samengevoegd tot een uitstekende balans.

Welke parfums van Elizabeth and James zijn populair?

Het meest populaire parfum van Elizabeth en James op onze website is Nirvana White. Het bevat topnoten van pioenroos, hartnoten van lelie en verse groenten en basisnoten van musk. Het is een perfecte geur voor overdag, vooral voor de vrouw die overal een dromerige, vrolijke stemming wil opwekken! Ondertussen is de meest populaire unisex Elizabeth en James geur die we hebben Nirvana Black, een gedurfde, edgy geur die de drager een onweerstaanbare uitstraling geeft. Het opent met noten van pluche violet, heeft middentonen van sandelhout en eindigt met basisnoten van suikerachtige vanille. Draag deze eau de cologne van Elizabeth en James tijdens je volgende avondje uit om de aandacht te trekken en de aandacht te trekken.

We weten hoe krachtig geur kan zijn, daarom willen we je helpen de perfecte geur te vinden voor jezelf of voor iemand van wie je houdt. De juiste geur kan je helpen een verhaal te vertellen, een herinnering op te roepen of kansen met open armen aan te pakken. Draag een Elizabeth en James-parfum om een extra dosis zelfvertrouwen aan je dagelijkse kleding toe te voegen.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk