SCOOR TIJDELIJK 10% EXTRA KORTING MET CODE PARFUM10

Geir Ness

4 artikelen
Geir Ness
Geir
Eau de parfum
Vanaf
105,95
Geir Ness
Laila
Deodorant
Vanaf
52,95
Geir Ness
Laila
Eau de parfum
Vanaf
144,95
Geir Ness
Geir
Deodorant
Vanaf
66,95

Geir Ness, werd geboren in Oslo, Noorwegen in een bescheiden huis met liefdevolle ouders die hem geleerd hebben dat het grootste geschenk dat iemand zou kunnen bieden in het leven liefde is en liefde delen met de minder bedeelden. Zijn moeder leerde hem dat je nooit je dromen moet opgeven, geconcentreerd moet blijven op je doelen, een goede opleiding moet afronden, toegewijd moet zijn en hard kunnen werken.

Op jonge leeftijd ontwikkelde hij een passie en liefde voor theater en film. Met dat in het achterhoofd besloot hij te verhuizen naar Los Angeles om een acteercarrière na te streven. Om rond te komen, werkte hij als parfum model bij een groot warenhuis. Zijn uiterlijk en accent trok de aandacht van het publiek, en hij werd voortdurend gevraagd waar hij vandaan kwam en wat voor soort parfum in zijn thuisland beschikbaar was.

Hij realiseerde zich dat Noorwegen nog geen geur had. Hij bedacht hoe cool het zou zijn als hij de eerste Noorse parfum ontwerper zou worden en wat een geweldige manier dat zou zijn om zijn moeder te eren. Zijn moeder was altijd al zijn inspiratie en steun en hij besloot dat zijn eerste parfum zou worden vernoemd naar zijn moeder, Laila. Om een diepere waardering en liefde voor haar te tonen, kopieerde hij haar handtekening en plaatste het op elke fles.

Gewapend met een pak van 5 dollar, een rode loper gevonden in de prullenbak en een fotograaf die geen film voor zijn camera kon veroorloven, nodigde hij zijn collega- studenten van de toneelschool uit om net te doen alsof ze hem kennen als de mega beroemdheid uit Noorwegen. Ness, de organisator van een publiciteit evenement bij Nordstrom 's, landde uiteindelijk zijn eerste bestelling van 1.000 flessen. Ness geloofde dat de order 3 maanden zou duren, maar Ness zijn voorraad was uitverkocht binnen een uur en had een wachtlijst van 50 mensen!

Vandaag de dag heeft Ness niet alleen zijn doelen overtroffen, maar helpt hij ook veel mensen die hij tegenkomt. Niet alleen is hij een succesvolle parfum ontwerper, maar Ness werd een motiverende spreker en spreekt op scholen en seminars in heel de VS en Europa om anderen te helpen geconcentreerd te blijven op de weg naar succes.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk