Heb jij onze nieuwe aanbiedingen al bekeken? Check de sale.

Hollister

7 artikelen
Hollister
Malaia
Eau de parfum
Vanaf
76,95
Hollister
Socal
Eau de cologne
Vanaf
101,95
Hollister
Wave
Eau de parfum
Vanaf
32,95
Hollister
Coastline
Eau de cologne
Vanaf
60,95
Hollister
Jake
Eau de cologne
Vanaf
85,95
Hollister
Festival Nite
Eau de toilette
Vanaf
35,95
Hollister
Jake Sport
Eau de cologne
Vanaf
61,95

Het merk Hollister is onderdeel van de winkelketen Hollister Company, die kleding verkoopt gericht op jonge mannen en vrouwen. Beide bedrijven maken deel uit van het grotere modebedrijf Abercrombie & Fitch. Hollister bracht zijn eerste geurcollectie uit in 2011, met So Cal. Het parfum bracht de lichte, frisse stijl van Zuid-Californië naar voren.

Hollister parfums zijn gemaakt door J.M. Hollister, met als doel om frisse geuren te produceren die een breed scala aan topnoten en lagen bevatten. Het huis heeft in één jaar meerdere geuren voor vrouwen uitgebracht, in 2014 kwam het merk met parfums als Crescent Bay, Addison, Addison Sunrise, Gilly Hicks Girl, Gilly Hicks Summer en Malaia. De dames parfums van Hollister bevatten typisch lichte tonen van bloemen, citrus en fruit, die een balans vinden tussen frisse, zuivere geuren en vrouwelijkheid.

De Hollister parfums voor heren omvat zowel eau de cologne als bodyspray en streeft ernaar een hele dag een geurervaring voor mannen te creëren. De geuren die door J.M. Hollister voor mannen zijn gemaakt, zetten de traditie van het designhuis voort voor het creëren van frisse geuren die een levensstijl overbrengen en unieke melanges van citrus, kruidige en houtachtige tonen bieden. Breakline en Jakebelichamen dit doel, met boeiende en sterke, gedenkwaardige geuren.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk