Hugo Boss Boss Ma Vie

1 artikel
Hugo Boss
Boss Ma Vie
Eau de parfum
Vanaf
42,95

Hugo Boss lanceerde Hugo Boss Ma Vie in de zomer van 2014. De geur behoort tot dezelfde lijn waar Hugo Boss Nuit uit 2012, Hugo Boss Jour uit 2013 en Hugo Boss Nuit Intense uit 2014 toe behoren. De geur wordt geleverd in een verpakking met hetzelfde ontwerp als de voorgangers; de fles en de doos zijn gekleurd in zachte roze tinten. De geur wordt aangekondigd als een vrouwelijke, sterke en onafhankelijke geur.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme is geïnspireerd door de onafhankelijke geest van een vrouw. Ze neemt de tijd om te genieten van de simpele dingen van het leven, een wandeling in de vroege ochtend, de zon op haar huid, de geur van een bloem, momenten die het leven mooi maken

De samenstelling wordt beschreven als een frisse en unieke geur. Het bestaat uit drie delen: modern, vrouwelijk en vertrouwen. De moderniteit wordt gekenmerkt in de topnoten van cactus bloem en groene frisheid. De vrouwelijkheid wordt afgebeeld door het hart van roze fresia, jasmijn en delicate roos knoppen. De basis van de warme ceder belichaamt vertrouwen.

Het gezicht van de campagne is Gwyneth Paltrow.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk