Hugo Boss Boss Woman

1 artikel
Hugo Boss
Boss Woman
Eau de parfum
Vanaf
74,95

Stap in een wereld van zelfverzekerde vrouwelijkheid met Boss Woman van Hugo Boss, een boeiende en moderne geur die de geest van een sterke en onafhankelijke vrouw belichaamt. Deze levendige geur is een prachtige mix van fruitige en bloemige noten, geïnspireerd door de dynamische en zelfverzekerde stijl van Hugo Boss.

De kern van deze geur is een verfrissende en opbeurende mix van fruitige noten, waaronder mandarijn en mango, die worden aangevuld met het mooie en delicate aroma van bloemige noten, waaronder fresia en violet. Basisnoten van sandelhout en cederhout geven de geur een subtiele en verfijnde drydown, waardoor je je zelfverzekerd en in controle voelt.

Boss Woman is sinds 2000 het parfum voor de moderne en dynamische vrouw

Boss Woman van Hugo Boss is een geur die perfect is voor de moderne en dynamische vrouw die zelfvertrouwen en verfijning wil uitstralen. De langdurige formule zorgt ervoor dat de geur de hele dag bij je blijft, waardoor je je krachtig en mooi voelt.

Over het algemeen is Boss Woman van Hugo Boss een geur die de geest van zelfverzekerde vrouwelijkheid belichaamt. De unieke mix van fruitige en bloemige tonen neemt je mee naar een wereld van kracht en verfijning, waardoor je je mooi, zelfverzekerd en niet te stoppen voelt.


Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk