Jessica Simpson

6 artikelen
Jessica Simpson
Fancy
Eau de parfum
Vanaf
39,95
Jessica Simpson
Fancy Love
Eau de parfum
Vanaf
37,95
Jessica Simpson
I Fancy You
Eau de parfum
Vanaf
37,95
Jessica Simpson
Fancy Girl
Body spray
Vanaf
20,95
Jessica Simpson
Fancy Forever
Eau de parfum
Vanaf
31,95
Jessica Simpson
Vintage Bloom
Eau de parfum
Vanaf
33,95

Jessica Simpson is een Amerikaanse popster, televisiester, actrice en mode- ondernemer. Jessica werd geboren in 1980 in Texas en maakte haar eerste succes in het gospel circuit, maar haar grootste succes zou als een popster komen tijdens de late jaren 1990. Haar debuut pop album Sweet Kisses verkocht twee miljoen exemplaren in de Verenigde Staten. Simpson toerde met de band 98 degrees en ontmoette haar toekomstige echtgenoot, bandlid Nick Lachey, die haar co-ster zou worden in de tv-serie Newlyweds.

Simpson 's volgende twee albums Irresisitble en In This Skin kregen goud en multi - platina status. Simpson bracht een kerst album uit in 2004 en begon te werken aan haar eerste speelfilm, The Dukes of Hazzard, waarin ze Daisy Duke portretteerde. Ook nam ze een nummer op voor de soundtrack van de film.

Het volgende album van Jessica Simpson was A Public Affair, en haar album uit 2008, Do You Know stond in het teken van een terugkeer naar de Texas roots van Jessica. Het album was Jessica Simpson's eerste nummer 1 album. Ook keerde Simpson terug naar reality-tv met optredens in de serie, 'The Price of Beaut ' en 'Fashion Star.

Jessica is ook bekend om haar mode lijn, de Jessica Simpson Collection, die kleding, handtassen en schoenen produceert en is tevens een van haar meest succesvolle business avonturen tot nu toe.

Simpson betrad de parfum wereld in 2004, samen met de oprichter van Clean, Randi Shinder, om een lijn van eetbare lipgloss, parfum en cosmetica uit te brengen onder de naam Dessert Beauty en wat zich richt op een jonge doelgroep.

Jessica ontwierp in 2008 samen met Parlux parfum gedoeld op een meer volwassen doelgroep. Het parfum Fancy was geboren.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk