Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Jo Malone

6 artikelen
Jo Malone
Lime Basil & Mandarin
Eau de cologne
Vanaf
183,95
Jo Malone
Blackberry & Bay
Eau de cologne
Vanaf
178,95
Jo Malone
Pomegranate Noir
Eau de cologne
Vanaf
213,95
Jo Malone
Peony & Blush Suede
Eau de cologne
Vanaf
171,95
Jo Malone
Honeysuckle & Davana
Eau de cologne
Vanaf
112,95
Jo Malone
Wood Sage & Sea Salt
Eau de cologne
Vanaf
218,95

Jo Malone vond zijn succes in de parfum rond 1991 toen het zijn allereerste geur uitbracht, Lime Basil and Mandarin. De ontwerper is doorgegaan met het lanceren van een reeks andere zeer succesvolle geuren, in overeenstemming met de esthetische strategie van het bedrijf om te kijken naar traditioneel Brits fruit en bloemen zoals boshyacinten, pioenrozen, bramen en Engelse peer. Onlangs is zelfs een thee-aroma gebruikt als motivatie voor een geur.

Alle elementen van het merk zijn gebaseerd op de Engelse traditie en cultuur met boetieks in meer dan 34 landen over de hele wereld. Hoewel Jo Malone nu een van 's werelds meest gewilde parfum merken is, verliet de ontwerpster haar school zonder diploma en begon ze huidverzorgings- en badoliën te brouwen vanuit haar appartement met één slaapkamer in Londen. Ze opende haar eerste boetiek in 1994, toen ze nog maar 31 jaar oud was.

Hierna werden de creatieve studio en het hoofdkantoor van Jo Malone gevestigd in een Georgiaans herenhuis in Marylebone. Malone verkocht Jo Malone Ltd. in 1999 aan Estee Lauder en bleef directeur tot 2006.

Het bedrijf is doorgegaan met het ontwikkelen en innoveren van geuren op basis van de Engelse traditie, onder meer met de 2012-serie van Cologne Intense-geuren zoals Velvet Rose & Oud en Amber & Patchouli. De ontwerper heeft ook zijn eigen handelsmerkproces ontwikkeld, Fragrance Combining genaamd, waarbij een koper twee geuren gebruikt om een persoonlijke en individuele geur te creëren. 

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk