Heb jij onze nieuwe aanbiedingen al bekeken? Check de sale.

Kate Spade

7 artikelen
Kate Spade
Live Colorfully
Eau de parfum
Vanaf
37,95
Kate Spade
Walk On Air
Eau de parfum
Vanaf
33,95
Kate Spade
Walk On Air Sunshine
Eau de parfum
Vanaf
72,95
Kate Spade
Live Colorfully Sunset
Eau de parfum
Vanaf
60,95
Kate Spade
Live Colorfully Luxe
Eau de parfum
Vanaf
30,95
Kate Spade
New York
Eau de parfum
Vanaf
81,95
Kate Spade
Truly Daring
Eau de toilette
Vanaf
45,95

Kate Spade begon in 1993, als een voormalig accessoires redacteur bij Mademoiselle, toen ze op zoek was om de perfecte handtas ontwerpen. Deze debuteert met slechts zes silhouetten en combineerde zij strakke en utilitaire vormen en kleurrijke paletten op een geheel nieuwe manier. Zo is Kate Spade New York geboren.

Vrouwen en mode redacteuren vielen voor de frisse, moderne gevoeligheid, en de eerste winkel werd geopend in New York in 1996. Het bedrijf groeide en de grafische aanpak en veelvuldig gebruik van wit creëerde een visueel steno voor het merk.

Kate Spade stond aan de teugels om in 2007 power house Kate Spade & Company (voorheen bekend als Liz Claiborne) op te richten. Kort daarna nam Deborah Lloyd het roer over als CEO met als doel om de lijn uit te breiden, terwijl het de rijke geschiedenis moest eren. Samen met CEO Craig Leavitt lanceerde zij kleding en sieraden collecties, snel gevolgd door de introductie van beddengoed en parfum.

Tegenwoordig zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd lifestyle merk en streven zij naar kleurrijke en levende inspiraties voor handtassen, kleding, sieraden, schoenen, schrijfwaren, brillen, babyartikelen, geur, tafelblad, beddengoed en geschenken.

Het eerste Kate Spade parfum werd gemaakt in 2003. Kate Spade geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Firmenich en Claude Dir.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk