SCOOR TIJDELIJK 10% EXTRA KORTING MET CODE PARFUM10

Marvel

5 artikelen
Marvel
Black Panther Marvel
Eau de toilette
Vanaf
28,95
Marvel
Daredevil
Eau de toilette
Vanaf
33,95
Marvel
Venom
Eau de toilette
Vanaf
33,95
Marvel
Captain America
Eau de toilette
Vanaf
22,95
Marvel
Deadpool
Eau de toilette
Vanaf
36,95

Marvel Worldwide Inc, meestal aangeduid als Marvel Comics en vroeger Marvel Publishing en Marvel Comics Group, is een Amerikaanse uitgever van stripboeken en aanverwante media. In 2009 kocht The Walt Disney Company Marvel Entertainment en de Marvel Worldwide moedermaatschappij.

Marvel begon in 1939 als Timely Publications en werd door de vroege jaren 1950 algemeen bekend als Atlas Comics. Het succes van Marvel dateert uit 1961, het jaar dat het bedrijf The Fantastic Four en andere superheld titels lanceerde die gecreëerd waren door Stan Lee, Jack Kirby, Steve Ditko, en vele anderen.

Marvel telt onder haar personages dergelijke bekende personages zoals Spiderman, de X-Men, The Fantastic Four, Iron Man, de Hulk, Thor, Captain America, The Silver Surfer, The Avengers en antagonisten, zoals de Green Goblin, Doctor Octopus, Magneto, Doctor Doom, Loki, Galactus, Thanos, en de Red Skull. De meeste van Marvel 's fictieve personages opereren in een werkelijkheid die bekend staat als het Marvel Universe, met locaties die real-life steden zoals New York, Los Angeles en Chicago weerspiegelen.

Marvel Comics en haar belangrijkste en oude concurrent, DC Comics, deelden meer dan 80 % van de Amerikaanse stripboekenmarkt in 2008.

De geuren van Marvel zijn gelanceerd door Air-Val International en ontwerpt en produceert haar geuren in samenwerking met The Walt Disney Company en zijn ook geuren van onder andere Barbie, Dora en Angry Birds.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk