Nanette Lepore

3 artikelen
Nanette Lepore
Nanette Lepore
Eau de parfum
Vanaf
36,95
Nanette Lepore
Nanette
Eau de parfum
Vanaf
35,95
Nanette Lepore
Colors Of Nanette
Eau de parfum
Vanaf
55,95

Onze collectie Nanette Lepore parfum bestaat uit:

Nanette Lepore is een gerespecteerde en getalenteerde mode-ontwerper en is gevestigd in New York. Ze werd geboren in Ohio, waar ze is opgegroeid met haar familie. Ze deed een deel van haar studie in haar geboortestad van Youngstown, Ohio, voordat ze verhuisde naar New York om het vak ontwerpen te studeren en om haar carrière als modeontwerpster te starten. Ze verlangde naar haar eigen merk en overtuigde haar vader om haar financieel bij te staan, zodat ze een winkel kon openen in New York. Het was 1992 toen ze de winkel opende. De boetiek trok lokale kunstenaars en dichters aan en moedigde Nanette aan om nog een andere boetiek in Los Angeles te openen en haar collecties aan klanten te verkopen op andere continenten, voornamelijk Europa en Azië.

Het merk van Nanette Lepore ontwikkelde tot een gewild en gerespecteerd merk. In 2007 lanceerde ze haar eerste collectie schoenen in samenwerking met Keds. Mischa Barton werd gekozen om het gezicht van de marketing campagne te voeren.

Ontwerper Nanette Lepore heeft 4 parfums gecreëerd. De eerste editie is gecreëerd in 2004. Nanette Lepore geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Anne Flipo en Gianni Mastrocola.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk