Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Oak

4 artikelen
Oak
Opulence
Eau de parfum
Vanaf
40,05
Oak
Optimum Plus
Eau de parfum
Vanaf
40,05
Oak
Statement
Eau de parfum
Vanaf
57,95
Oak
Treasure Intense
Eau de parfum
Vanaf
42,95

Oak is een gerenommeerd parfummerk dat bekend staat om zijn toewijding aan het creëren van luxueuze en verfijnde geuren die tijdloze elegantie combineren met moderne innovatie. Elk parfum van Oak wordt zorgvuldig vervaardigd met de beste ingrediënten, wat zorgt voor een rijke en fascinerende geurbeleving. Het merk belichaamt een filosofie van kwaliteit, verfijning en subtiele luxe, waardoor het een geliefde keuze is voor mensen die de kunst van het parfumeren waarderen.

Tot de populairste parfums van Oak behoren Oak Optimum Plus en Oak Opulence.

Oak Optimum Plus is een verfijnde en dynamische geur die frisse citrusnoten combineert met een hart van aromatische kruiden en specerijen, gegrond in een warme, houtachtige basis. Dit parfum is perfect voor wie op zoek is naar een veelzijdige en elegante geur die naadloos overgaat van dag naar nacht.

Oak Opulence is een rijk en weelderig parfum met een luxe mix van bloemige en oriëntaalse noten. Het opent met een uitbarsting van exotische bloemen, leidt naar een hart van weelderige kruiden en hout, en eindigt met een warme, amberachtige basis. Deze geur is ideaal voor speciale gelegenheden en biedt een gevoel van verfijning en tijdloze allure.

Oak blijft parfumliefhebbers betoveren met haar toewijding aan het creëren van geuren die zowel klassiek als eigentijds zijn, en zorgt ervoor dat elk parfum een meesterwerk van olfactorische kunst is.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk