NU TIJDELIJK 10% KORTING, GEBRUIK CODE PARFUM10

Paco Rabanne Olympea

1 artikel
Paco Rabanne
Olympea
Eau de parfum
Vanaf
80,95

Paco Rabanne lanceerde de Olympea parfum in augustus 2015. Deze Olympea geur voor vrouwen roept kracht, dynamiek en verovering op.

Het Olympea parfum is ontwikkeld door Loc Dong en Anne Flipo. De topnoten zijn groene mandarijn, aquatische noten van water jasmijn en vurige gember lelie. Het hart is gevuld met vanille en de basisnoten zijn sandelhout, kasjmier en amber.

Olympea parfum - een nieuw verhaal van Paco Rabanne

En nu heeft Paco Rabanne een nieuw verhaal te vertellen; die van Olympea. Het vrouwelijke antwoord op Invictus, dat de fantasie van de overwinning viert, is een verslavende groene oosterse geur met een aroma dat aan de vooravond van sterfelijkheid en bovennatuurlijkheid grenst.

Olympea is gebaseerd op de moderne Cleopatra. Een onsterfelijke vrouw, een halfgodin, die aan alles weerstand kan bieden en voor niemand bang is. Deze Olympea geur roept de verlangens op die alle vrouwen bezitten: gewild zijn, succesvol zijn en vooral zegevieren.

Goedkoop Olympea parfum aanbiedingen kopen doe je online bij Parfum Outlet

Goedkoop Olympea parfum aanbiedingen kopen doe je online bij Parfum Outlet! Met een assortiment van ruim 5000 verschillende dames parfums, heren parfums, aftershave en body lotions zijn wij de grootste online parfumerie van de Benelux. Al onze geuren zijn stukken goedkoper dan bij de reguliere parfumerie. Wij kunnen onze parfums met korting aanbieden doordat wij kosten besparen op bijvoorbeeld personeel en dure winkelpanden.

Koop je Olympea luchtje dus goedkoop bij Parfum Outlet.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk