Pal Zileri

2 artikelen
Pal Zileri
Concept # 18
Eau de toilette
Vanaf
32,95
Pal Zileri
Sartoriale
Eau de toilette
Vanaf
41,95

Onze collectie Pal Zileri parfum bestaat uit:

Pal Zileri is een Italiaans modehuis gespecialiseerd in herenkleding. Het huis heeft een groot aantal winkels en biedt naast kleding ook accessoires en parfums voor mannen. Motto van het huis is balans tussen moderniteit en traditie. Pal Zileri geeft de voorkeur aan klassieke lijnen, permanente evolutie van elegantie en de energie en vitaliteit van het bedrijfsleven.

Sinds 1970 is de onderneming van haar activiteiten gebaseerd op een moderne productieve logica, met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van het product en een toewijding aan de klant. Het bedrijf probeert om te markeren en presenteren in de Italiaanse kleermakers cultuur. Hun belangrijkste product is altijd de Italiaanse maatpak.

Het bedrijf is al in meer dan 70 landen bekend. Het bedrijf legt accent op de beroepsethiek, passie en vaardigheid, maar behoudt de voortreffelijkheid afkomstig van kleermakerij. Pal Zileri kan het beste omschreven worden als een merk dat volledig dominantie en vertrouwen uitstraalt.

De geschiedenis van Pal Zileri begon in 1970, toen forall Confezioni werd opgericht als onderdeel van een project door een groep ondernemers die reeds actief waren in de sector textiel en kleding.

Tijdens de jaren 80 creëerde het merk Pal Zileri meer concurrerend in termen van stijl en afzetmogelijkheden te worden. Het bedrijf is begonnen met het verspreiden in de internationale markten en begon samenwerkingen met een aantal van de meest populaire Italiaanse merken, zoals Soprani, Verri, Fusco, Krizia, Trussardi en Moschino. Pal Zileri was verantwoordelijk voor de productie en distributie van herenkleding.

De jaren 90 was de tijd van een constante groei en het huis van Pal Zileri en opende winkels in Europa, Azië en Amerika.

In het begin van 2000 bereikte het bedrijf een geconsolideerde omzet van meer dan 110 miljoen euro. Een groot deel daarvan is afkomstig van hun bedrijf in het buitenland. Naast de populaire en karakteristieke maatpakken gaat de lijn ook gepaard met meer casualkleding, accessoires, schoenen, riemen, pennen, paraplu's, koffers, horloges en parfums.

De ontwerper van Pal Zileri heeft 14 parfums gecreëerd. De eerste editie is gecreëerd in 2002.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk