HET IS TOT 12 DECEMBER WEER KERST MEGA SALE!

Paul Smith

3 artikelen
Paul Smith
Rose
Eau de parfum
Vanaf
76,95
Paul Smith
Extreme
Eau de toilette
Vanaf
84,95
Paul Smith
Women
Eau de toilette
Vanaf
58,95

Paul Smith is een Britse ontwerper het bekend van zijn herencollecties. De ontwerper had oorspronkelijk gehoopt op een carrière als professioneel atleet, maar werd buitenspel gezet door een ernstig ongeval. Vanaf toen begon hij aan een carrière in de wereld van kunst en ideeën te overwegen.

Zijn interesse in de modewereld begon met zijn vroege werkervaringen in een kledingzaak in zijn geboorteland Nottingham. Deze positie heeft geleid tot een management kans op een Nottingham boutique en uiteindelijk zijn eigen boetiek, geopend in 1970. Zijn eerste mannencollectie werd getoond in Parijs in 1976.

Tot de dag van vandaag biedt Paul Smith producten onder de labels Paul Smith, Paul Smith Women, PS van Paul Smith, Paul Smith Jeans, Paul Smith London, R. Newbold (alleen voor Japan), Paul Smith Accessoires, Paul Smith Schoenen, Paul Smith Horloges, Paul Smith pennen en Paul Smith meubels en dingen aan. Paul Smith licenseert zijn naam voor de productie van tapijten, porselein, brillen en parfums.

In 2000 werd Paul Smith werd geridderd door koningin Elizabeth II als erkenning voor zijn 30 jaar status als herenkleding icoon.

Paul Smith lanceerde zijn eerste geuren in 2000. De ontwerper produceert geuren in samenwerking met Inter Parfums Inc.

Ontwerper Paul Smith heeft 34 parfums gecreerd. De eerste editie is gecreëerd in 2000. Paul Smith geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Francoise Caron, Marie-Aude Couture-Bluche, Olivier Pescheux, Antoine Maisondieu, Laurent Bruyere, Antoine Lie, Jean-Pierre Bethouart, Nathalie Lorson, Alain Astori, Nathalie Gracia-Cetto en Barnabé Fillion.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk