SCOOR TIJDELIJK 10% EXTRA KORTING MET CODE PARFUM10

Porsche

3 artikelen
Porsche
The Essence
Eau de toilette
Vanaf
53,95
Porsche
The Essence
Aftershave
Vanaf
39,95
Porsche
Design Titan
Eau de toilette
Vanaf
32,95

Onze collectie Porsche parfum bestaat uit:

De Porsche Design Group heeft zijn hoofdkantoor in Bietigheim-Bissingen. Het bedrijf is eigenaar van Porsche Design Studio in Zell am See in Oostenrijk en organiseert haar activiteiten op zijn Porsche Design en Selectie divisies van Porsche Design Driver. Het is wereldwijd bekend als een van de toonaangevende luxe merken in de state-of-the-art mannen accessoires. Het huis besteedt bijzondere aandacht aan de nieuwste technische innovaties.

De kenmerken van de Porsche Design sinds de Porsche Design merk werd opgericht in 1972. Zijn functionaliteit, tijdloosheid en puristisch design. Het bedrijf biedt een breed scala van producten, zoals de klassieke mannen accessoires, horloges, zonnebrillen, een verzameling van parfums voor mannen, bagage, sport en mode-producten, mobiele telefoons en accessoires voor thuis.

Het bedrijf werd in de auto-industrie bekend en in het bijzonder door de sportwagen. Het aanbod voor mannen werd verhoogd in de komende jaren en diverse top kwaliteit accessoires werden toegevoegd - waaronder horloges, brillen en schrijfgerei, die werden gemaakt en onder de Porsche Design merk op de markt gebracht. Het bedrijf ontwikkelde ook producten voor de internationaal bekende klanten. Dergelijke producten zijn bijvoorbeeld industriële producten, huishoudelijke apparaten, en consumptiegoederen en zelfs trams voor de stad Wenen.

Ontwerper Porsche Design heeft 6 parfums gecreëerd. De eerste editie is gecreëerd in 2008. Porsche Design geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Michel Almairac, Veronique Nyberg, Bruno Jovanovic en Anne Flipo.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk