Onze aanbiedingen zijn weer aangevuld! Bekijk hier alle aanbiedingen

Puma

1 artikel
Puma
Jam
Eau de toilette
Vanaf
35,95
Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk

Onze collectie Puma bestaat uit:

Puma is een Duitse sportschoen en kleding merk opgericht in 1948 door Rudolf Dassler. Zijn interesse in sportschoenen productie begon met zijn terugkeer uit de Eerste Wereldoorlog I. De Dassler Brothers begon met de productie schoenen. De schoenen werden voor het eerst gebruikt in een Olympische evenement in 1928 en waren de eerste sportschoenen van studs en spikes voorzien. Lina Radke-Batschauer was de eerste atleet met gouden medaille die ze gewonnen had met de sportschoenen van Puma.

De broers Dassler had ruzie na de Tweede Wereldoorlog. Adolph en Rudolf gingen uit elkaar gingen en ieder ging zijn eigen schoenenbedrijf beginnen. Adolph had het bedrijf Adidas opgericht en Rudolf had het bedrijf Puma opgericht in 1949.

Rudolf Dassler overleed in 1974 en het bedrijf bleef onder leiding van zijn zonen Armin en Gerd. Puma werd een beursgenoteerde onderneming in 1986 en in 1989 was er een meerderheid van de aandelen gekocht door een Zwitserse zakenman.

Puma Geuren worden geproduceerd in samenwerking met Procter & Gamble. De geuren voor mannen en vrouwen hebben vaak een sportieve thema en verpakking en worden vaak geadverteerd door professionele atleten.

Puma heeft 34 parfums gecreëerd. De eerste editie is gecreëerd in 2002. De neus die op de geuren gewerkt is Nathalie Gracia-Cetto.