Pak met kortingscode PARFUM10 nu tijdelijk 10% extra korting!

Trussardi

8 artikelen
Trussardi
Donna
Eau de parfum
Vanaf
81,95
Trussardi
The Black Rose
Eau de parfum
Vanaf
77,95
Trussardi
Donna Goccia A Goccia
Eau de parfum
Vanaf
41,95
Trussardi
Donna
Eau de toilette
Vanaf
49,95
Trussardi
My Scent
Eau de toilette
Vanaf
65,95
Trussardi
A Way For Her
Eau de toilette
Vanaf
73,95
Trussardi
Riflesso Blue Vibe
Eau de toilette
Vanaf
79,95
Trussardi
Riflesso
Eau de toilette
Vanaf
58,95

Trussardi is een Italiaans mode-en lifestyle merk dat in 2011 haar 100 jarig bestaan vierde. Trussardi werd oorspronkelijk opgericht als een handschoen fabriek door Dante Trussardi in 1911, het bedrijf was succesvol en werd uiteindelijk benoemd tot handschoenmaker voor de Britse Royal Familiy. De grootste successen van werden behaald door Dante's kleinzoon Nicola, die het bedrijf overnam in 1965 .

Nicola's leeftijd en zakelijk inzicht met betrekking tot de sociale veranderingen van de jaren 1960 hielp het bedrijf aan internationale bekendheid als een modehuis en luxe lifestyle producten merk. Een van de belangrijkste wijzigingen die door Nicola werd doorgevoerd was de aanpassing van een duidelijk en herkenbaar logo - de Trussardi Greyhound - die zijn producten zou sieren en het merk een unieke identificatie gaven.

Onder Nicola's leiding werd het assortiment van Trussardi uitgebreid met handschoenen koffers, tassen, kantoor accessoires en lederen jassen. Het bedrijf werd beroemd door het Italiaans vakmanschap en zijn reputatie als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige producten.

De eerste boetiek van Trussardi in Milaan werd geopend in 1976 en blijft het bekendste en populairste verkooppunt van hetmerk. Trussardi producten werden geëxporteerd naar de Verenigde Staten en alle belangrijke markten in Europa.

Trussardi werd uitgebreid met mode in de jaren 1980, en begon met het aanbieden van herenkleding en een vrouwen- lijn. Trussardi Group lanceerde de lijnen Trussardi Jeans, Trussardi Home, Trussardi Baby, Trussardi Junior, Trussardi Eyewear en Trussardi parfum.

De vroegtijdige dood van Nicola Trussardi in 1999 door een auto-ongeluk zat het succes van het merk allerminst in de weg. Trussardi blijft een familiebedrijf onder leiding van Beatrice Trussardi, de vierde generatie van de familie.

Het eerste Trussardi Parfum kwam in 2005 op de markt

Sinds 2005 biedt Trussardi parfum aan in combinatie met Beauty producten. Het eerste parfum van Trussardi was Trussardi for Women, geïntroduceerd in een met leder omhulde fles ontworpen door Nicola Trussardi zelf.

Trussardi heeft 26 parfums uitgebracht. Het eerst parfum werd uitgebracht in 1983. Trussardi parfum wordt gemaakt in samenwerking met parfumeurs Alberto Morillas, Jean Guichard, Nathalie Lorson, Sophie Labbe, IFF, Alexandra Kosinski, Louise Turner, Daphne Bugey, Anne Flipo, Beatrice Piquet en Aurelien Guichard.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk