Van Cleef & Arpels

3 artikelen
Van Cleef & Arpels
First
Eau de toilette
Vanaf
49,95
Van Cleef & Arpels
First
Eau de parfum
Vanaf
49,95
Van Cleef & Arpels
So First
Eau de parfum
Vanaf
40,95

Onze collectie Van Cleef & Arpels parfum bestaat uit:

Van Cleef & Arpels is een franse juwelier en horlogemaker, dat opgericht is in 1896 door Salomon Arpels en Alfred van Cleef. Hun eerste boetiek opende haar deuren in 1906, op 22 place Vendôme, Parijs Frankrijk. Van Cleef & Arpels staan bekend om hun expertise wat betreft kostbare juwelen en stenen, en voor hun Parfum, dat ook een sieraad op zich is.

In 1963 was de artistieke passie Van Cleef & Arpels de fundering van George Balanchine's ballet, juwelen, en was de kracht achter hun eerste parfum in 1976. Het parfum werd First genoemd, en werd gepromote als romantische vrouwen parfum waar alleen de beste en zuiverste ingrediënten voor werden gebruikt door de meest getalenteerde parfumeurs. De populariteit van First inspireerde Cleef & Arpels tot het maken van een een aantal andere parfums voor vrouwen, zoals de warme First Love, de casual vrouwelijke geur Van Cleef, de verfijnde Murmure, de prachtig gepresenteerd Feerie en de verschillende seizoensgebonden geuren van de Les Saisons serie.

Populaire mannen parfums zijn de onderscheidende Tsar, de dynamische Eau du Tsar, Midnight in Paris en de elegant verfijnde Van Cleef & Arpels Pour Homme. Ons aanbod aan Van Cleef & Arpels Heren Parfum omvat: Van Cleef & Arpels Pour Homme en Tsar.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk