€5 SHOPTEGOED MET KORTINGSCODE: MEI

Abercrombie & Fitch

21 artikelen
Abercrombie & Fitch
First Instinct
Eau de parfum
Vanaf
55,95
Abercrombie & Fitch
Authentic Night
Eau de parfum
Vanaf
57,95
Abercrombie & Fitch
Away
Eau de parfum
Vanaf
68,95
Abercrombie & Fitch
Fierce
Eau de cologne
Vanaf
88,95
Abercrombie & Fitch
Fierce Confidence
Eau de cologne
Vanaf
95,95
Abercrombie & Fitch
Fierce Reserve
Eau de cologne
Vanaf
153,95
Abercrombie & Fitch
Fierce Night
Eau de cologne
Vanaf
126,95
Abercrombie & Fitch
Away Weekend
Eau de parfum
Vanaf
62,95
Abercrombie & Fitch
Fierce Blue
Eau de cologne
Vanaf
126,95
Abercrombie & Fitch
Authentic
Eau de parfum
Vanaf
64,95
Abercrombie & Fitch
Authentic Homme
Eau de toilette
Vanaf
67,95

Abercrombie & Fitch is een Amerikaans lifestyle merk dat actief is sinds 1892. De eerste winkel, opgericht door David Abercrombie en Ezra Fitch, verkocht high -end sport- en kampeeruitrusting van. Het bedrijf sloot in 1976, maar het merk werd in 1978 nieuw leven ingeblazen door Oshman 's Sporting Goods uit Texas , die de Abercrombie & Fitch naam kochten en ener in eerste instantie een postorderbedrijf van maakte, met boetieks in Beverly Hills, Californië, Dallas en New York. Amerikaans kledingbedrijf The Limited kocht de naam en het bedrijf in 1988, en boog het bedrijf om tot een high-end casual luxe kleding en lifestyle merk voor de jeugdige doelgroep.

Abercrombie & Fitch is vandaag de dag gevestigd in Ohio en heeft momenteel meer dan 300 winkels in de Verenigde Staten, Canada, Puerto Rico, Europa en Azië.
Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit en moderne kleding waarvan de prijzen aan de hoge kant liggen. Abercrombie & Fitch is ook de moedermaatschappij van dochterondernemingen abercrombie ( kinderkleding ), Hollister Co ( meer betaalbare kleding voor tieners ) en Gilly Hicks ( de Australische sector van Abercrombie & Fitch).
Winkelmedewerkers worden gebruikt voor de provocerende en controversiële reclamecampagnes en catalogi waarin vaak half naakte modellen in zwart-wit op de foto staan.

Het uiterlijk van Abercrombie & Fitch winkels is verschillend, met zwart louvre deuren, moderne muziek op de achtergrond en gedimde verlichting. Het Abercrombie & Fitch mannen parfum Fierce wordt in de winkel op de kleding gespoten , voor een duidelijke olfactorische ervaring tijdens het winkelen.

Het begin van Abercrombie & Fitch parfums

Abercrombie & Fitch Fierce werd voor het eerst geïntroduceerd in 2002 en is het best verkochte parfum van het bedrijf . De eerste Abercrombie & Fitch geur Woods, werd gelanceerd in de jaren 1990. De winkel verkoopt ook parfums voor vrouwen. Abercrombie & Fitch geuren worden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Christophe Laudamiel en Bruno Jovanovic .

Welke parfums van Abercrombie & Fitch zijn het populairst?

Abercrombie & Fitch-parfums lijken een gevoel van zelfverzekerde, moderne vrouwelijkheid te vangen door prachtig harmoniserende akkoorden van helder fruit, glinsterende bloemen, gemengde houtsoorten en sensuele musk. Enkele van de meest populaire damesparfums van het label zijn de delicaat frisse en fruitige bloemige houtachtige musk Authentic (2019), de zoete, weelderig tropische bloemige amber First Instinct for Her (2017) en de schone, opbeurende citrus-bloemige musk Abercrombie 8 (2004).

Ook de mannen kunnen hun lol op met de parfums van het merk Abercrombie & Fitch. De geuren combineren een klassiek schoon profiel met een eigentijdse gevoeligheid, waarbij energieke kruiden-, zee- en frisse aromatische kruidenakkoorden worden gecombineerd met warme houtsoorten, amber en wierook. Hoewel elke compositie zijn eigen persoonlijkheid heeft, zijn populaire parfums onder meer het kruidige en houtachtige aquatische Fierce Blue (2016), het sensuele, rokerige lederen amber Fierce Reserve (2020) en het frisse, kruidige aromatische Fougere First Instinct Blue (2018). De geur die in Nederland het meest populair is, is het klassieke Fierce.

Blijven Abercrombie & Fitch parfums lang hangen?

Alle geuren van Abercrombie & Fitch zijn geformuleerd om een langdurige indruk te maken. Het ingrediëntenprofiel van specifieke samenstellingen kan echter een groot verschil maken in termen van langdurigheid van het parfum. Lichtere lente- en zomergeuren met frisse akkoorden van pure bloemen, citrus, zeewater of lichte houtsoorten houden misschien niet zo lang aan, maar zullen je een verfrist en opgewekt gevoel geven. Als je echter op zoek bent naar een geur met een langere levensduur, zoek dan naar intensere Eau de Parfum-formules en fixerende basisnoten zoals musk, tabak, kruiden of donkere houtsoorten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk