De aanbiedingen zijn weer aangevuld, check snel de sale.

Abercrombie & Fitch

14 artikelen

Abercrombie & Fitch is een Amerikaans lifestyle merk dat actief is sinds 1892. De eerste winkel, opgericht door David Abercrombie en Ezra Fitch, verkocht high -end sport- en kampeeruitrusting van. Het bedrijf sloot in 1976, maar het merk werd in 1978 nieuw leven ingeblazen door Oshman 's Sporting Goods uit Texas , die de Abercrombie & Fitch naam kochten en ener in eerste instantie een postorderbedrijf van maakte, met boetieks in Beverly Hills, Californië, Dallas en New York. Amerikaans kledingbedrijf The Limited kocht de naam en het bedrijf in 1988, en boog het bedrijf om tot een high-end casual luxe kleding en lifestyle merk voor de jeugdige doelgroep.

Abercrombie & Fitch is vandaag de dag gevestigd in Ohio en heeft momenteel meer dan 300 winkels in de Verenigde Staten, Canada, Puerto Rico, Europa en Azië.
Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit en moderne kleding waarvan de prijzen aan de hoge kant liggen. Abercrombie & Fitch is ook de moedermaatschappij van dochterondernemingen abercrombie ( kinderkleding ), Hollister Co ( meer betaalbare kleding voor tieners ) en Gilly Hicks ( de Australische sector van Abercrombie & Fitch).
Winkelmedewerkers worden gebruikt voor de provocerende en controversiële reclamecampagnes en catalogi waarin vaak half naakte modellen in zwart-wit op de foto staan.

Het uiterlijk van Abercrombie & Fitch winkels is verschillend, met zwart louvre deuren, moderne muziek op de achtergrond en gedimde verlichting. Het Abercrombie & Fitch mannen parfum Fierce wordt in de winkel op de kleding gespoten , voor een duidelijke olfactorische ervaring tijdens het winkelen.

Het begin van Abercrombie & Fitch parfums

Abercrombie & Fitch Fierce werd voor het eerst geïntroduceerd in 2002 en is het best verkochte parfum van het bedrijf . De eerste Abercrombie & Fitch geur Woods, werd gelanceerd in de jaren 1990. De winkel verkoopt ook parfums voor vrouwen.
Abercrombie & Fitch geuren worden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Christophe Laudamiel en Bruno Jovanovic .


Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk