Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood

1 artikel
Acca Kappa
Black Pepper & Sandalwood
Eau de parfum
Vanaf
138,95

Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood is een meeslepende geur die de essentie van tijdloze mannelijkheid en verfijnd raffinement symboliseert. Dit eau de parfum is meesterlijk gemaakt voor de veeleisende man die de diepte en complexiteit van een echt klassieke geur waardeert.

Het parfum begint met een verkwikkende en pittige uitbarsting waarin de scherpte van zwarte peper en kruidnagel samenkomen. Deze energieke opening gaat geleidelijk over in een rijk en aards hart, waar de romige, aromatische diepte van sandelhout samensmelt met subtiele vleugjes van balsamico en bloemige elementen, wat een warm en uitnodigend aura creëert.

Wanneer de geur zich op de huid nestelt, onthult deze een robuuste basis van diepe amber en muskus, die de geur versterken met een sensuele en langdurige finish. De zachte, fluweelachtige nuances van deze basislaag geven een luxueuze warmte die de verfijning van de drager weerspiegelt.

Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood zit in een slanke, elegante flacon die het gedurfde maar toch verfijnde karakter weerspiegelt en is de perfecte uitdrukking van moderne elegantie en blijvende charme. Het is een essentiële toevoeging aan de collectie van elke man die met zijn aanwezigheid een onuitwisbare indruk wil maken.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk