Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Acca Kappa

11 artikelen
Acca Kappa
Glicine
Eau de parfum
Vanaf
134,01
Acca Kappa
Tilia Cordata
Eau de parfum
Vanaf
121,23
Acca Kappa
Calycanthus
Eau de parfum
Vanaf
126,78
Acca Kappa
Black Pepper & Sandalwood
Eau de parfum
Vanaf
126,78
Acca Kappa
Virginia Rose
Eau de cologne
Vanaf
63,95
Acca Kappa
Vaniglia Fior Di Mandorlo
Eau de parfum
Vanaf
133,95
Acca Kappa
Green Mandarin
Eau de cologne
Vanaf
96,95
Acca Kappa
1869
Eau de cologne
Vanaf
76,95
Acca Kappa
Libocedro
Eau de cologne
Vanaf
90,95

Een dorp in de buurt van Venetië in Italië was de plaats waar Acca Kappa in 1869 werd opgericht door Hermann Krull, sr, een jonge Duitse koopman uit Pruisen. Hij koos Treviso als uitvalsbasis voor zijn bedrijf. De gronden in en rond Treviso werden toen vooral gebruikt voor agrarische doeleinden, maar hebben zich ontwikkeld tot een provincie met voornamelijk industriële en zakelijke activiteiten. De oorspronkelijke focus van het bedrijf was de productie van hoogwaardige borstels en accessoires van fijne materialen uit het Oosten. De kwaliteit van hun penselen was wereldwijd bekend en Acca Kappa werd de officiële borstelleverancier van de Britse koninklijke familie. Tegen het einde van 2011 was Acca Kappa de favoriete en meest succesvolle fabrikant van penselen in Italië.

Sinds het prille begin is het bedrijf het grootste deel van de tijd in het bezit van de familie gebleven. Toen het bedrijf tijdens de Eerste Wereldoorlog van de Duitse koopman werd verdreven, kocht Krull, die op dat moment zes zonen had, het terug van de Italiaanse regering. Toen Krull in 1936 overleed, kocht de familie het bedrijf nog een keer terug.

In de tweede helft van de vorige eeuw stabiliseerde het bedrijf niet alleen hun business-to-customer relaties, maar waagde het zich ook in nieuwe bedrijfssectoren. Acca Kappa verkoopt nu verschillende producten zoals zeep, handcrème, scheerschuim en accessoires, haar- en huidverzorgingsproducten en parfums. Waar mogelijk worden natuurlijke materialen zoals honing, gist, tarwekiemen en andere plantenextracten gebruikt. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de fabricage en het gebruik van machines die speciaal voor Acca Kappa zijn ontworpen, hebben het bedrijf geholpen om eersteklas goederen van de hoogste kwaliteit te produceren. Dit rendement heeft ertoe geleid dat Acca Kappa wordt erkend als een luxe merk dat wordt geroemd door al hun klanten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk