Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Afnan Supremacy In Oud

1 artikel
Afnan
Supremacy In Oud
Eau de parfum
Vanaf
57,44

Afnan Supremacy In Oud is een exquise geur die de rijkdom van traditie belichaamt met een gedurfde, moderne twist. Dit eau de parfum is een viering van kracht en verfijning, gemaakt voor diegenen die een diepe waardering hebben voor het weelderige en tijdloze.

De geur onthult zichzelf met een luxueus en omhullend aura, waarin de diepe, resonerende noten van oud zich naadloos mengen met een vleugje kruiden, waardoor een toon van indrukwekkende elegantie wordt gezet. Deze opening is zowel uitnodigend als krachtig en weerspiegelt een geschiedenis van vorstelijke aroma's en hedendaagse allure.

Naarmate de geur zich ontvouwt, onthult het een hart waarin de warmte van amber en de aardsheid van leer zich vermengen, waardoor een rijk tapijt ontstaat dat meeslepend is. Deze middennoot versterkt de initiële weelde met een vleugje zachtheid en diepte, perfect voor de verfijnde geest.

De basis van de geur, die de reis afmaakt, blijft hangen met subtiele fluisteringen van muskus en vanille, en biedt een zachte, romige afwerking die de gedurfde eerdere noten in een laatste laag van verfijnde rust hult.

Afnan Supremacy In Oud wordt gepresenteerd in een majestueuze flacon die de luxe binnenin weerspiegelt. Het parfum is meer dan een geur - het is een symbool van macht en verfijning, een essentiële uitdrukking van luxe.


Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk