€5 SHOPTEGOED MET KORTINGSCODE: MEI

Ajmal Amber Wood

1 artikel
Ajmal
Amber Wood
Eau de parfum
Vanaf
127,95

Als een vaste 60-jarige traditie presenteert Ajmal een zeer speciale en luxueuze Signature-collectie met drie buitengewone geuren op basis van hout: Amber Wood, Hatkora Wood en Santal Wood. De naam van de collectie is de W-serie en biedt drie nichesamenstellingen als aanvulling op het huidige rijke assortiment Ajmal parfums. Amber, Hatkora-citroen en sandelhout zijn terug te vinden in de ingrediënten van de drie nieuwe parfums.

We presenteren met trots de W-serie aan alle fans van Ajmal. In overeenstemming met de tijd en de groeiende behoeften van onze klanten hebben we de Signature-collectie opgezet. Het is het resultaat van een mix van de beste grondstoffen die wordt gebruikt bij het ontwikkelen van nieuwe geuren. Onze De collectie is het bewijs van ons voortdurende onderzoek en innovaties met betrekking tot het garanderen van de beste en hoogwaardigste geuren voor onze klanten - verklaarde Abdulla Ajmal, CEO van Ajmal! 

Ajmal Amber Wood is een waar meesterwerk op basis van buitengewone tinten amber. Het is opgebouwd rond sappig fruit en specerijen, waarbij appel, witte peper, lavendel en kardemom worden benadrukt. Het neemt ons mee naar het warme hart dat bestaat uit houtachtige poederachtige tonen van orris en cederhout. De basis van de compositie is gevormd uit warme tinten amberhout en patchoeli. 

De geuren zijn vanaf juni 2014 op de markt gebracht als 100 ml Eau de Parfum.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk