Amouroud Oud Du Jour

1 artikel
Amouroud
Oud Du Jour
Eau de parfum
Vanaf
147,95

Amouroud Oud Du Jour is een verfijnde en tijdloze geur die de essentie van elegantie en mysterie weergeeft. Dit eau de parfum is ontworpen voor wie op zoek is naar een rijke en fascinerende geur, die een verfijnde en onvergetelijke geurervaring biedt.

De geur opent met het intrigerende aroma van rijpe zwarte bessen en de frisheid van citrusvruchten, wat een levendige en uitnodigende introductie creëert die de zintuigen onmiddellijk boeit. Deze levendige start wordt uitgebalanceerd door de subtiele zoetheid van rode bessen, die diepte en complexiteit toevoegt aan de opening.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een luxueuze mix van bloemige en kruidige noten. De betoverende essentie van roos wordt gecombineerd met de exotische warmte van saffraan en vormt een harmonieuze middenlaag die verfijning en allure uitstraalt. Deze melange wordt verder verrijkt door de zachte, romige rijkdom van oud, wat het weelderige karakter van de geur versterkt.

De geur eindigt met een langdurige en elegante finish, waar de diepte van amber samensmelt met de aardse tonen van patchoeli en de subtiele warmte van muskus. Deze laatste mix laat een aanhoudende indruk van verfijning en sensualiteit achter, zodat de geur de hele dag door gedenkwaardig en boeiend blijft.

Amouroud Oud Du Jour zit in een prachtig ontworpen flacon die de elegantie en het mysterie van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van luxe en tijdloze schoonheid. Deze geur is perfect voor mensen die houden van een geur die charme en verfijning uitstraalt en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk