Anne Klein Love Anne Frosted Jasmin

1 artikel
Anne Klein
Love Anne Frosted Jasmin
Eau de parfum
Vanaf
43,95

Anne Klein Love Anne Frosted Jasmin is een verrukkelijke en betoverende geur die de essentie van vrouwelijkheid en gratie weergeeft. Dit eau de parfum is ontworpen voor de moderne vrouw die houdt van een verfijnde en verfrissende geur, en biedt een fascinerende en elegante olfactorische ervaring.

Het parfum opent met het delicate en verkwikkende aroma van bergamot en peer, en prikkelt de zintuigen onmiddellijk met zijn frisse en fruitige karakter. Deze levendige introductie wordt prachtig aangevuld door de knapperige zoetheid van appel, waardoor een uitnodigende en levendige start ontstaat.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een harmonieuze mix van bloemige noten, waarin de betoverende essentie van jasmijn centraal staat. Deze exquise jasmijn wordt gecombineerd met de romantische en zachte nuances van pioenroos, waardoor een rijke en elegante middenlaag ontstaat die verfijning en charme uitstraalt. De bloemenharmonie wordt verder verrijkt door een vleugje viooltje, dat een vleugje delicate zoetheid aan de compositie toevoegt.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de warmte van sandelhout naadloos samensmelt met de romige rijkdom van vanille en de subtiele warmte van muskus. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van elegantie en sensualiteit, zodat de geur de hele dag door gedenkwaardig en boeiend blijft.

Anne Klein Love Anne Frosted Jasmin zit in een prachtig ontworpen flacon die de elegantie en charme van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van moderne schoonheid en verfijnd raffinement. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een parfum dat gratie en elegantie uitstraalt en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk