Aquolina Pink Sugar Red Velvet

1 artikel
Aquolina
Pink Sugar Red Velvet
Eau de toilette
Vanaf
33,95

Aquolina Pink Sugar Red Velvet is een speelse en heerlijke geur die de essentie van zoete, decadente lekkernijen weergeeft. Deze eau de toilette is ontworpen voor mensen die houden van een leuke en levendige geur en biedt een heerlijke en grillige olfactorische ervaring.

De geur opent met het verrukkelijke aroma van rode bessen, die de zintuigen onmiddellijk betoveren met hun sappige en zoete karakter. Deze heerlijke introductie wordt prachtig aangevuld met de pittige frisheid van bergamot, waardoor een levendige en uitnodigende start ontstaat die de toon zet voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een rijke mix van gourmand- en bloemige noten. De romige rijkdom van slagroom wordt gecombineerd met de delicate essentie van viooltjes en vormt een zoete en verfijnde middenlaag die zowel speelsheid als elegantie uitstraalt. Deze melange wordt verder versterkt door het zachte, troostende aroma van aardbei, dat een laag nostalgische zoetheid aan de compositie toevoegt.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de warmte van vanille naadloos samensmelt met de zoete essentie van praline en de zachte, poederige aanwezigheid van muskus. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van verwennerij en warmte, zodat de geur de hele dag door boeiend en verrukkelijk blijft.

Aquolina Pink Sugar Red Velvet zit in een charmant en kleurrijk flesje dat de speelse en zoete aard van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van vreugde en heerlijke verwennerij. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een geur die plezier en zoetheid uitstraalt, en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van verrukkelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk