Armaf Club De Nuit Imperiale

1 artikel
Armaf
Club De Nuit Imperiale
Eau de parfum
Vanaf
50,95

Armaf Club De Nuit Imperiale is een verfijnde en betoverende geur die de essentie van luxe en elegantie belichaamt. Dit eau de parfum is ontworpen voor wie op zoek is naar een verfijnde en onvergetelijke geur, die een rijke en weelderige olfactorische ervaring biedt.

De geur opent met de frisse en verkwikkende noten van bergamot en grapefruit, die de zintuigen onmiddellijk verlevendigen met hun heldere en pittige karakter. Deze levendige introductie wordt prachtig aangevuld door de subtiele zoetheid van perzik en lychee, waardoor een uitnodigende en dynamische start ontstaat die de toon zet voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een luxueuze mix van bloemige en fruitige noten. De betoverende essentie van roos combineert naadloos met de delicate rijkdom van jasmijn en de levendige zoetheid van oranjebloesem, en vormt zo een geraffineerde middenlaag die zowel elegantie als warmte uitstraalt. Deze melange wordt verder versterkt door de romige toets van ylang-ylang, die diepte en verfijning toevoegt aan de compositie.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de warmte van amber samensmelt met de zachte, houtachtige tonen van cederhout en de fluweelzachte zoetheid van vanille. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van weelde en sensualiteit, zodat de geur de hele dag door krachtig en boeiend blijft.

Armaf Club De Nuit Imperiale zit in een slanke en luxueuze flacon die de elegantie en verfijning van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van tijdloze schoonheid en verfijnde charme. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een geur die zelfvertrouwen en allure uitstraalt en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk