Armaf Club De Nuit Urban Man Elixir

1 artikel
Armaf
Club De Nuit Urban Man Elixir
Eau de parfum
Vanaf
63,95

Armaf Club De Nuit Urban Man Elixir is een verfijnde en dynamische geur die de essentie van moderne elegantie en stedelijke stijl weergeeft. Dit eau de parfum is ontworpen voor de hedendaagse man die op zoek is naar een fascinerende en krachtige geur, die een gedenkwaardige en verfijnde olfactorische ervaring biedt.

Het parfum opent met de frisse en verkwikkende noten van bergamot en grapefruit, die onmiddellijk de zintuigen prikkelen met hun heldere en pittige karakter. Deze levendige introductie wordt aangevuld met de subtiele zoetheid van munt en kardemom, waardoor een energieke en uitnodigende start ontstaat die het decor voor de geur vormt.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een rijke mix van bloemige en kruidige noten. De weelderige essentie van lavendel vermengt zich met de warme, kruidige allure van kaneel en gember, en vormt een verfijnde middenlaag die zowel diepte als elegantie uitstraalt. Deze melange wordt verder versterkt door de zachte rijkdom van jeneverbessen, die complexiteit en verfijning aan de compositie toevoegt.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de aardse tonen van patchoeli naadloos samensmelten met de romige zoetheid van vanille en de warme, houtachtige aanwezigheid van cederhout. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van weelde en sensualiteit, zodat de geur de hele dag door krachtig en boeiend blijft.

Armaf Club De Nuit Urban Man Elixir zit in een slanke en stijlvolle flacon die de moderne en luxueuze aard van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van hedendaagse verfijning en verfijnde mannelijkheid. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een geur die zelfvertrouwen en stijl uitstraalt en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk